torstai 11. lokakuuta 2012

Referee in red

Nyt on pakko kehuu yhtä halpiskosmetiikkatuotetta, nimittäin Gina Tricot:n kynsilakkaa. Sellanen ku tarttu mulla mukaan viime viikolla, ku teki mieli ostaa jotain punasta ja oli ihan siinä kassan vieressä, niissä viimehetkenhoukutusbokseissa. Lakka levitty hyvin, kuivu nopeesti ja kiiltääki kivasti. Lisäks ei oo viel kulunu yhtään, vaik yleensä onnistun saamaan kynnet epäsiistin näkösiks jo saman vuorokauden aikana, ku en päällilakkaakaan jaksa ikinä laittaa (terveisii vaan H:lle)! Suositan siis, varsinki ku hinta oli muistaakseni jotain 3-4€. :)


Eilen oli sit sen verran special tiistai, et mentiin J:n kaa illal lätkämatsiin! En oo ikinä ollu Nordiksel tsiigaa lätkää, ni jo oli siis aikakin. Kauheen sateinen ja pimee arki-ilta, ni mikäs sen mukavampaa ku jännittää jäähallissa isojen punaisten kissojen puolesta. Koska en sit löytäny vaatekaapista oikeen mitään tilanteeseen sopivaa punaista vaatetta, päätin pukeutuu erotuomariks! :D


Ennen matsin alkuu käytiin vetää pizzaslicet ja Hoegaardenit nassuun, et jakso sit 3 x 20 minuuttii istuu ja kannustaa. Eka ja toka erä oli semisti sähläystä, mut saihan siinä kuitenki pomppii penkiltä ja huudella muutamaan kertaan. Kolmas erä oli sit huomattavasti parempaa kiekkoo ja viihdyttävämpää seurattavaa.


Kissat teki kolme maalii, piti omansa puhtaana ja Peltonen otti kolme kakkosta. Manaatti sai jännittää ja huutaakin, mut sopivasti - ei sillee MM-kisatyyliin nitropurkki kourassa. :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti