keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Hello new shoes, byebye them blues

Kävin viime viikol taas metsästysreissul, ku piti saada kesäkengät, jotka ei hierrä. Aion viedä mun Aldon ballerinat suutarille venytettäviks ja toivon, et ne ei enää hiertäis sen jälkeen. Toista jalkaa ne ei pure niin pahasti, mut toiseen sain kahdesti niin pahat rakot, et oli pakko hyllyttää ne toistaseks. Ja joo, mulla on siis eri kokoiset jalat, mikä ei tee tästä hyvien kenkien löytämisestä ainakaan yhtään helpompaa. Mutta siis, lähin metsästää varrettomii kangastennareita ja edullisii sellasii. Saihan siinä taas pari tuntii suunnistaa ja jäljittää, mut kappas vaan, löytyhän ne lopulta ja -30%, I was happy! :)


Vagabondin luonnonvalkoset tennarit sopi mun jalkaan täydellisesti, ja niinku myyjäki totes, noissa ei likasuus edes haittaa, vaan se on itse asias jopa mageeta! Noi on tosi mukavat jalassa (jopa mun vaikeissa jaloissa) ja niitten nahkaset sisäpohjat viel lisää käyttömukavuutta.


Siinä ne on viel jalassa - sopii mun rakkaanki kanssa! <3 Kenkien lisäks tarvetta oli sit viel huivilla, ku mun musta bestishuivi kaipaa pesuu aina välil ja aina sillon oon ollu ihan hukassa huivien suhteen. Löysin musta aika hauskan JC:stä ja sekin oli alessa ja tosi edullinen! Se on myös aika ovela, ku toinen puoli on tollasta inkkarikuvioo ja toinen puoli on musta - voi kääntää fiiliksen mukaan. :)


Loppuun viel fiilistelybiisi! :)
5 kommenttia:

 1. Oi kadoksissa ollut kaksoissiskoni, tässäkin olemme samiksia :D Meinaan mulla on kans toinen jalka puol numeroo toista isompi, ja kengät on järjestäen aina joko liian isot toiselle jalalle ( -> pohjallinen) tai liian pienet toiselle jalalle ( -> rakot). Mullakin on yhdet kiiltonahka-avokkaat, joihin pitäis saada pituutta lisää, en oo vaan tajunnu, että suutari pystyy tekee sellasta :) Tai pystyyköhän kiiltonahkaa edes venyttää, se on niin kovaa..? :P

  Ps Ihana huivi!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hhahahha, kuinka ollakaan en ole yllättynyt! :D En oo ihan varma, kuinka se venyttäminen onnistuu, mut luulisin et nahkakenkää ku nahkakenkää pystyy suutari edes pikkasen venyttää..mulla ei oo kiiltonahkaa, mut aika kova se kenkä kuitenki siitä kantapäästä. Vien ne varmaan la sinne ja voin sit kertoilla, kuinka onnistu - here´s hoping! :)
   Ja kiitti, meikkiskin digaa huivilöydöstä!

   Poista
  2. Joo todellakin, kerro sit miten kävi! :) Mun pitäis viedä yhdet kengät (toivottavasti NÄILLE Parikoille ei käy samalla tavalla kun niille ballerinoille viime kesänä..vieläkin v**uttaa) suutarille niin voisin viedä ne kiiltonahkapopot sit samalla tuomiolle..

   Ps Mun isompi jalka on vasen, mites siellä? :D

   Poista
  3. Joo se oli kyl niin hirvee juttu, ettei ois voinu etukäteen edes kuvitella! :E Mulla se bigfoot on kylläkin oikea, et ihan 100% kaksosii ei olla! :D

   Poista