torstai 26. huhtikuuta 2012

Tattoo fever!

Arvatkaa mitä sain eilen nukkumaan mennessäni päähäni? Haluun toisen tatskan! Oon täs viimesen vuoden aikana jo vähän kiusotellu itteeni ajatuksella siitä, mut tyrmänny sen sit heti sen takii, ku päätin tota nykyistä ottaessani, et se jää ainoaksi. Sanoin viel kaikille frendeillekin, et jos alan vauhkoo uusista tatskoista, niin lyökää mua suulle. No tää eilisillan päähänpisto -josta olin niin innoissani, etten meinannu millään saada unta- ei menny niin, et haluun vaan toisen tatuoinnin ja hmm... mikäköhän ois hyvä, vaan ihan toisin päin. Mietin nimittäin taas kaiken maailman asioita ja järjestelyjä Ausseihin liittyen ja tuli taas jotenki huono omatunto kaikesta - tai lähinnä siitä, et teen nyt tollasen radikaalin jutun, koska haluun ja onks se nyt tosi väärin sitä ja sitä kohtaan, ja et vanhemmat pahottaa mielensä jne. jne. Sit pysäytin itteni, et hetkinen, taas mä tunnen huonoo omaatuntoa siitä, et aion tehä elämälleni jotain, mitä joku muu ei pidä hyvänä ideana ja alan epäilee, et oonko ylipäätään jotenki kiittämätön ja itsekäs ihminen. Ja sit mietin, et millonkohan tää loppuu, et milloin tajuisin, et on ihan okei lähtee etsii sitä onnee ja sellasta elämää, mitä itse haluis elää - et ei kannata tuhlaa tätä lyhyttä aikaa täällä elämällä jonku muun elämää. Naurahdin, et täytyis varmaan kirjottaa toi ajatus johonki käteen, ni siinä se ois muistuttamassa mua aina, ku alan epäilee ja synkistelee. Ni silloin mulla välähti - haluun tatuoida ton asian itseeni!

Oon aina enemmän tai vähemmän pelänny tai vältelly joitakin asioita siks, et muut ei tykkäis niistä, et loukkaisin jotain enkä olis hyvä tytär, en järkevä enkä hyvä ihminen ja sit kaikilla olis paha olla. Joka kerta, ku oon tehny jotain oman mieleni mukaan (ja siis jonku muun mieltä vastaan), oon käyny sitä ennen pitkällistä sotaa itseni ja ajatusteni kanssa ja taas kyseenalaistanu oman toimintani oikeellisuuden ja oman arvoni ihmisenä (noin karrikoidusti sanottuna). Niin toi on tosiaan mulle tärkee juttu, et vaikkakin pitää ja haluun elää muut huomioiden ja tietty mahdollisimman vähän ketään loukkaamatta, niin ihan oikeesti, mitä järkee tässä kaikessa on, jos elää elämänsä semisti muiden sätkynukkena? Pitää elää itsensä näköinen elämä eikä pelätä aina muitten reaktioita. Jos joku sitten ei sitä pysty hyväksymään, niin se on tietty tosi ikävää, mut kaipa vielä ikävämpää olis vanhana tajuta, ettei oo eläny ollenkaan niin, kuin olis halunnu ja voinu elää. Kauheeta avautumista heh! Mut joo, ehkä tuli täs perusteltuu toi tuleva tatskani teille. :D

Toistaiseksi vielä se ainoani...

No niin, mennääs sitten asiassa eteenpäin! Eli teksti on suurin piirtein jo sanalleen selvillä ja kieli myöskin. Enää pitäis saada nuo sanat käännettyy latinaksi (haluun 100-varman käännöksen, en mitään Martina Aitolehti -hässäkkää) ja päätettyy sen uuden tekstin paikka. Ja tässä mä kaipaisin apua! Nykyinen kirjoitushan on tossa alaselässä, oikealla puolella, mut en haluu selkään enää muuta. Oon sit vähän miettiny kolmee kohtaa: rannetta, nilkan yläpuolta ja kylkeä/vatsaa...Laitan tähän muutamii googlesta poimimiani kuvii ja toivoisin, et auttaisitte mua päättämään!

Tää on musta nätti, vois mennä joko ranteen ympäri tai sit olla vaan tos ulkopuolella

                             Sisäpuolel on kans kiva - ja sopii myös korujen ja kellon kaa (joilla vois tarvittaessa peittää myös sen tatskan)  
Tää ois toisaalta ihana, mut ei välttämättä toimi, jos on enemmän ku yks sana...
  


Tää vähän alempana vois toimii...
Toi ois kans ihan hyvä vaihtis

Tai sit, et se teksti menis tollee vähän vinottain alaspäin

Tää vois olla se mesta jalassa...

Tai sit vähän vinottain se teksti

Mä en siis tosiaan osaa päättää, auttakaa!! Ja jos joku tietää jonku, joka tietää jonku, joka osaa latinaa, niin let me know that as well please! :)

12 kommenttia:

 1. Ihana ja kyllä toi on niin hieno ajatus, että sietääkin tulla tatuoiduksi! :) eli en aio lyödä sua suulle, saahan se mieli muuttua! noi kaikki kuvaideat oli mun mielestä kivoja, mietin vaan että onks tossa ranteen sisäosassa se riski, että tulee liian pieni nyherrys?

  Arvaa muuten vappulounaalla yritetään nyt jotain maailmanennätystä, jossa yritetään saada mahollisimman monta soitinta jengille mukaan mäkeen?! missä se bintang-ukulele nyt on ku sitä tarvittais!!!??

  Hei ens viikolla vois mennä uiskentelee joku päivä, mut en voi oikeen viel sopii mitään, ku mul on ke eka työpäivä ni en yhtään tiiä miten myöhään siellä minäki päivänä menee! mut sovitaan sit ku ke jälkeen :)

  Superihanaa vappua muru, me suunnataan tänään nokka kohti kuusamoo ja oivoi taitaa tulla aika rankka viikonloppu mut ainaki rinnetilanne näyttää siltä et pääsee vielä laskee, jipiii <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 ja hyvä ettei tuu turpakäräjiä ainakaan sieltä suunnalta! :D Joo toi on hyvä pointti, en haluu missään nimes, et tulee mitään pientä nyherrystä siitä.

   Hauska idea toi soitinjuttu - haluisin niin olla siel soittelee (epävireisesti) ukulelee Tuulikin kaa jallupäissäni! :P Ja joo, oon kans miettiny, et nyt pitäis ryhdistäytyy niiten uintien suhteen, sovitaan tosiaan joku aika, kun palailet lounailta! Missä muuten alotat duunit??? J:ssa? Ja mites se iso-g?

   Poista
 2. Mä en myöskään ehkä ite ottais tohon mahan sivuun kun siitä se iho voi muuttuu/venyy/paukkuu aika helposti (varmaan kyl joku A ja P tietää paremmin noista) ni ettei siitä sit tuu sotkua joskus myöhemmin :) toi nilkkaki ois ihana!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oon kans vähän miettiny sitä venymis-issueta ja musta ois toisaalta kiva, et tää uus näkyis enemmän, kun mahaani en yleensä paljastele muuta ku rannalla! :D

   Poista
 3. nimenomaan toi isommalla printillä nilkassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alan lämpenee kans tolle nilkalle! :) Musta on makee, ku tos kuvas on vähän ylempänä, niin näkyy paremmin + ihan siinä nilkassa ois varmaan aika kivulias operaatio..

   Poista
 4. Niin kauan kun ollaan tunnettu, oot kamppaillu ton asian kanssa ja halunnu tehdä ton ison muutoksen elämässä. Homma on jääny ajatuksen asteelle nimenomaan muiden ihmisten loukkaamisen "pelossa". Siks oonkin NIIN iloinen ja ylpeä susta, että nyt otat sen ratkaisevan askeleen, ja elät itselles, et vanhemmilles tai muille. Tietysti mä olisin sut mieluiten pitänyt täällä ja ikävä tulee, mutta silti oon niin iloinen sun puolesta. Omaa onneaan pitää tavoitella, oli se sitten Suomessa tai Ausseissa!

  Ja myöskin tolle toiselle tatskalle on riittävät perustelut, en aio lyödä sua rouskuihin :D Montako sanaa tatskaan tulis sitten? Musta se vähän vaikuttaa paikan valintaan, ettei tuu liian pientä tekstiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana tuestas! <3 Oon kyl niin onnekas mun ystävistä ja teitä tulee kyl kauhee ikävä, se on varma! Ja siis neljä sanaa tulis tatskaan, ajattelin sommitella sillee kahelle riville ne ehkä...mitäs mieltä Rousku-frendi on? :)

   Poista
  2. Hihi, sul on kyl upeet ystävät :D

   Mä liputan nilkkaa ja tolleen vinottain! Se on musta jotenkin naisellisempi ja siromman näkönen kun toi suorassa oleva teksti. Vähän jännää =) Niin ja mulla on ollut kans tatskakuume enemmän ja vähemmän jo monta vuotta..en oo vaan keksiny täydellistä paikkaa ja kuvaa. Noh ehtiihän tässä ;)

   Ps Ari halusi kantaa kortensa kekoon ja ehdotti sulle alaselkään "Meant for use" ja nuoli alaspäin. Voi vttu :D

   Poista
  3. Jep, kyllä se varmaan tohon nilkkaan siis tulee! :D Niin ja Arille heitän vastaehdotuksen: hänelle tatuointi niskaan "Meant for use" ja nuoli ylöspäin hahahahhah! :D :D

   Poista
 5. AHAHAHHAHAHAHAHHAA putosin!!! Nauroin äänheen täällä ja Arikin putoili :D Osu ja uppos siis, eikä oikeesti olis mikään hullumpi muistutus Arille :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahhihhihhi!! :D Klara vappen vaan sinne ja töttöröö! <:O)

   Poista