keskiviikko 30. toukokuuta 2012

DIY farkkushortsit

Mul on ollu jo jonkin aikaa pakkomielle mustista farkkushortseista. Tietenkään niitä ei oo löytyny Helsingin kaupoista, mut ei sen pahemmin kyl nettikaupoistakaan -ainakaan millään tavoin mun budjettiin sopivia. Mulla ku oli taas niinki kovat vaatimukset, ettei olis mikrot ja ettei olis lahkeis käännöksii - obviously too much to ask. No, päätinpä sitte tehä sellaset ite.


Tarvitset:

 ja


Mä löysin sopivat farkut Fredan Uffista. Lahkeilla ei ollu välii, pääasia et istuu muuten, mut olin silti yllättyny, et löyty sopiva pari näin helpolla. Vähän on väljät vyötäröltä, mut se tuskin on huono juttu, ku tietää mun annoskoot... :D Ja sattupa viel olee Dieselit!


No eihän siinä sit muuta, ku leikkaamaan! Pariin otteeseen piti leikellä, ettei tuu vahingossa pätkästyy liian lyhyiks. Nykyisin näkee paljon tooosi lyhyitä shortsei, mut ite en pysty sellasii käyttää tän mun reisikompleksin kanssa. Sitte vähän repimistä  niin, et saa lahkeita vähän resusen näkösiks ja siinä se oli! Tässä viel mun uudet shortsit lähempää ja sivulta.


Mitäs pidätte - hitti vai huti?

2 kommenttia:

  1. Hitti, tosi kivat!! Mä löysin keväällä vastaavat valmiina Stradivariuksesta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee!! Kiitti! :) Joo Bershka, Stradivarius ja Pull & Bear ku viel rantautuis tänne, niin helpottais tätä pukeutumista kovasti...

      Poista