perjantai 11. toukokuuta 2012

Mekkometsällä

Olin tiistaina ja keskiviikkona duunin jälkeen mekkometsällä, ku katsoin, et saan ostaa jonku kivan mekon mun synttäreille, täytänhän sentään kolkyt. No tiistaina vaelsin stadissa tuntikaupalla löytämättä mekon mekkoa ja kirosin taas tätä Helsingin surkeeta vaatevalikoimaa. Olin jo luovuttamassa, kunnes keskiviikkona kelasin, et käynpä viel uudestaan tuol Weekdayssa ja sieltähän löyty - ei yks - vaan kaks mekkoo! :D Oli kumpikin niin kivoja ja halpoja (ja ku oon niin nirso, etten ikinä tahdo löytää täältä, mitä etin), et kotiin lähti molemmat. Himassa sitten tyytyväisenä hypistelin mun saalista...


Eka löytö oli tollanen ihana tummansininen pallokuvioinen trikoomekko, joka on ihana ja hauskan näkönen päällä ja siinä on taskut! Toinen on sit ihan saman mallinen mustavalkokuvioinen mekko (viskoosia), joka oli kans erittäinkin käyttökelpoinen.


Noita molempii voi käyttää legginssien kaa ja ilman, ja oon ihan varma, et ne tulee olee järkyttävän kovassa käytössä mulla. Nyt vaan pitäis päättää, kumman laitan ens lauantaina päälle...no onpahan kerranki valinnan varaa, ettei tarvii alkuillasta tuskailla kolmee varttii vaatekaapin edessä! :) Ja ainiin, löysinhän mä muuten sillon tiistaina jotain, nimittäin mun jo jonku aikaa etsimät "lentohousut". Voihan niitä siis käyttää muutenki, mut lennoilla noi on paras alaosa, mitä keksin!


Pehmeissä kokopitkissä trikoopöksyissä on mukava istuu koneessa ja pyörii lentokentillä, ku mistään ei purista eikä jalat jäädy (varsinkaan villasukissa). Noita lentohousuja ennen mulla oli pari lentomekkoo (trikoisii maksimekkoja), mut niissä jalat sai vetoa, eikä koneessa/kentällä voinu vääntäytyy kaikkiin haluamiinsa ihme asentoihin, ku ois saattanu vahingos vilautella pikkupöksyjä. Mutta saaliistaan tyytyväisenä tää metsästäjä vetäytyy nyt tsiigaa leijonii telkkarista. Lasissa mulla on nestemäistä rauhottavaa, etten liikaa kiihdy ottelun aikana - voi olla jo vähän vaarallista tässä iässä...3 kommenttia:

 1. Mulla on ollu lentokoneessa lökärit sen jälkeen, kun istuin pari vuotta sitten 15 h kireissä farkkulegginseissä matkalla Taikkuihin ja oisin kirjaimellisesti voinu leikata lahkeet auki, niin paljon kiristi turvonneissa kintuissa :P Paluulennolle ostin sitten varta vasten collegehousut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo muutaman kerran, ku on pidemmil lennoil ja hengailee kylmil lentokentil, oppii aika hyvin tietää, miten kandee pukeutuu. Kyllä ei oo muulla, ku mukavuudella väliä! :D

   Poista
  2. Nimenomaan! Niin ja villasukat ne jalassa olla pitää, kyllä ei muuten tuu mistään mitään :)

   Poista