keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Good friends don't let you do stupid things....alone

Sain tänään vihdoin latinan käännöksen ja tittidii - kävin varaamas ajan tatuointiin!!  27.5. hakataan lisää sanoja mun ihoon - I can´t wait! Oon tosi innoissani tosta, mut samalla mua jännittää ja tiiän, et tää jännitys lakkaa vasta, ku nään sen tekstin siinä iholla ja toteen, et hyvä on. Viimekskin muistan, ettei mua pelottanu se mahdollinen kipu, vaan se et aivastan tai jollain tapaa liikahdan ja se tatska epäonnistuu. Tai sit, et se tatuoija esim. pelästyy jotain kovaa ääntä tms. ja sen käsi heilahtaa jne. jne. Viime kerral onnistui, vaik ite olin silloin vielä puhekyvytön kurkunpääntulehduksen vuoksi (H oli mun tukena ja tulkkina). Täytyy toivoo, et tälläki kertaa lopputulos miellyttää. Pyysin jo H:ta tulee paikalle mun jäniksenkäpäläks.

Anysay, kotiin ku pääsin tatskapaikasta ja Satsilta, odotti mua eteisessä tarroin koristeltu kirjekuori...avasin sen ja sisältä paljastu ihana synttärikortti H:lta ja sen sisältä kirje. Olin toivonu H:lta, ettei ostettais toisillemme tänä vuonna synttärilahjoja, vaan et laitettais ne rahat meiän yhteiseen reissuun ja yhteisiin elämyksiin siellä. H myönty mun tahtoon, mut kirjotti mulle niin ihanan kirjeen, et tuli tippa linssiin sitä lukiessa! Ollaan oltu ystävii jotain 20 vuotta ja tietty on hirvittävät määrät yhteisii juttuja ja muistoja kertyny vuosien varrella. Oli liikuttavaa lukee niistä tossa kirjeessä,  kaikkien niiden kauniiden sanojen lomasta.


Otan ton kirjeen mun mukaan Ausseihin (niiden kymmenien valokuvien lisäks) ja voin sitä sitte ikävissäni lohdutukseks lukea. Ja jos mulle siel tulee paha olo joskus ja asiat ei suju, niin voin lukee tota kirjettä ja muistuttaa itseeni, et ainaki mulla on rakkaita ystäviä, jotka pelkällä olemassaolollaan tekee mun maailmasta paljon paremman. <3
4 kommenttia:

 1. <3 <3 <3 lav juuu! ps. Kohta mennään taas värjää tyypin nahkaa, jännittääää;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tuu!! <3 Ja muaki jänskättää, huiiiiiii! :P

   Poista
 2. Ihana H!! Kirjeet on ihan parhaita (mäkin täällä vähän liikutuin ;) !

  VastaaPoista