lauantai 26. toukokuuta 2012

Favorite things part 2

Mistä kaikesta on naisten naamat tehty? Voiteista, puuterista, punasta ja bronzerista, ripsarista, linerista, nypityistä haivenista! Paljon sitä täytyy naamaansa kaikkee laittaa, et näyttäis kivalta ja terveeltä, ihon sävy tasaiselta ja päivettyneeltä, silmät loistavilta ja kulmat katsetta kohottavilta. Onneks apuna on tietyt luottotuotteet, jotka helpottaa tätä jokapäiväistä maskeerausta!

Ite diggailen aikas päivettynyttä ilmettä ja siks yks mun lempituotteista onki aurinkopuuteri. Monii eri merkkisii on tullu kokeiltuu, mut Macin on tähän mennes musta paras.


Siin on jotenki luonnollinen sävy, eikä sellanen liian punertava ja voimakas ruskee. Lisäks tota voi lisäillä viinipäissään paljonki ilman, et näyttää inkkarilta, mikä on erittäin hyvä juttu musta! :D Aurinkopuuterin kaa sit käytän pinkkii poskipunaa ja oli pitkällisen metsästyksen tulos, et löysin oikeenlaisen pinkin sävyn. Vihdoin Cliniquen hyllystä löyty sopivan raikas, mut kivan pinkki puna, joka kiiltää sopivasti iholla.


No mitäs sitte noitten alle - meikkivoide ja puuteri tietty! Oon vuosikausii käyttäny uskollisesti Lumenen Natural Coden mineraalimeikkivoidetta ja puuteria ja musta niissä vaan on tosi hyvä hinta-laatusuhde. Kummassaki käytän sitä tumminta sävyy eli lattea.Lumenelta on myös musta nestemäinen eyeliner, joka on musta hyvä. Sopii ainaki mun täriseville käsille. :D Arkimeikis ei tuu käytettyy kyl, oon liian laiska, mut ulos lähtiessä ihan ehdoton!


Hyvää ripsarii on kans saanu pitkään etsii, varsinki ku ei oo siunaantunu luonnostaan pitkiä ja tuuheita ripsiä. Sit on viel seki, et jos löytää sellasen ripsarin, joka pidentäis ja tuuhentais, niin se ei sit pidä niitä taivutettuina ylös, vaan ne sojottaa suoraan. E:ltä sain joskus vinkin vedenkestävästä ripsarista, jolla pysyy ripset ns. ylhäällä ja oonki pitkään käyttäny nyt tota Lorealin telescopic waterproof mascaraa.


Se pidentää ja pitää ripset taivutettuina ja siinä on tarpeeks kova harjasosa, et ripset saa eroteltuu hyvin. Ainoo miinus on, et ei vedenkestävänä tietenkään lähde vesipesulla ja viime aikoina oon laiskistunu entisestään ja käyttäny tota lähinnä viikonloppusin tai joinain spessupäivinä. Toisena ripsarina mulla onki käytössä Fiberwig, joka ei sekään levii vesisateessa, mut lähtee lämpimällä vedellä pois.


Muuten toi olis ihan täydellinen, mut ei sekään pidä niitä ripsii taivutettuina niinku toi telescopic. Mut siis helppo arkiripsari ainakin!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti