maanantai 9. huhtikuuta 2012

Pääsiäisretriittiä

Perjantaina nää citykanit sit saapu landelle ja kun kamat oli vedetty pulkilla mökille, alko kaikenlainen puuhastelu. Ensiks laitettiin sähköt päälle ja takkaan tuli, et saatais möksä lämpimäks (innostuttii kuitenki polttaa puita niin, et seuraavana aamuna herättiin trooppisessa ilmastossa).


Sit otettiin lapio kauniiseen käteen ja tehtiin hankeen polut vessasta mökkiin ja mökistä saunalle ja järvelle, loistavaa olkapäätreenii toi lapiointi I tell you!

The lapio

The polku

Siivottiin mökki ja alettiin tekee avantoo, et saatais vettä saunaan ja keittiöön. N kairas ekan reiän ja mä kaks muuta ja sit rikottiin kirveellä viel vähän, et saatiin kuupan mentävä aukko.

The avanto
The kaira
Meiän vesipiste - musta oli jotenki vaan niin siistii hakee vettä tosta avannosta!


Vesileikkien jälkeen syötiin lounasta. E halus pääsiäistunnelmaa ja iski munat pöytään. :D


 Sit alettiinki lämmittää saunaa (ja lipittää punkkuu) iltaa varten.


Kylmä siideri, kuuma kiuas ja saunan kuistilta avautuva talvinen maisema - me likes!


Illal sit jatkettiin sen punkun kaa, tehtiin ja syötiin hodareita ja rahkakakkuu ja naurettiin posket kipeiks kertoen ja kuunnellen äärimmäisen huonoja juttuja (niin huonoja, ettei voi muille kertookaan). Metsissä mahdollisesti vaanivasta kirvesmurhaajasta huolimatta nukuttiin sikeesti ku karhut ja herättiin virkeinä seuraavana aamuna auringonpaisteeseen. Tehtiin ja syötiin brunssi ja lähettiin hankeen hortoilee pulkkien kaa. Laskettiin ihan kreisi mäki kalliolta jäälle. :D


Käppäiltiin jäällä (mua kuumotti, et se prakaa), ihmeteltiin elukoiden jälkii ja ihasteltiin maisemii.

The järvi
The maisema
Sieltä se möksä pilkottaa

Ei oltu varmoja, millon ne karhut herää (vai onks jo heränny) talviunilta, ni ei uskallettu pyörii tuol ihan metsässä, ettei ne hyökkää. Sit mentiin autotielle (sellaselle pikku mökkitielle) kävelee ja meinattii jäädä auton alle, ku laskettii pulkalla mäkee. :P

E:n enkeli



Samoilujen jälkeen palattii pihapiiriin ja nautittii siiderii ja punkkuu ihanas iltapäiväauringos ennen saunan lämmitystä.

Taidekuva jäävesiämpäristä


Saunas iskettiin naamaan, siiderin lisäks, E:n tuomat - energisoivat - naamiot. Toi aine teki ilmehtimisestä melkein mahdotonta (now I know what botox feels like) ja tuntu semisti epämiellyttävältä, mut ilmeisesti näytetään kaikki nyt vähintään 5 vuotta nuoremmilta. ;D
Illal tehtiin ruokaa, katottiin telkkuu ja höpöteltiin.

Tuikut oli pöydällä

Ja fisut seinällä - kuis kivoi noi kalaset? :D

Mentii semiaikasin nukkuu ja mäki sain unta, vaik vähän pelkäsin, et se kirvesmurhaaja hyökkäis (järkeilin, et se olis voinu piiloutuu vaatehuoneeseen sillä aikaa, ku oltiin päivällä ulkona). Aamulla meiän joukkue onneks kuitenki heräs täyslukusena. Syötiin iso aamiainen ja tehtiin loppusiivous.

Ei se kirvesmurhaaja vaan meitsi vedenhakureissulta tulossa

Sit lähettii pulkkien kaa autolle ja autolla takas cityyn. Eräjormailu oli hauskaa ja viikonloppu kaikin puolin rentouttava ja (yllättävänkin) tervehenkinen. :)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti