sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Ho ho ho!!!

Hello hello and ho ho ho! :D Taas tulee tosi pikanen postaus, ku juttelin tos jo vanhempien kaa skypes melko pitkään ja mul on viel tääl ihan matkaseuraaki perjantaihin asti, ni en viitti enää kauaa nörtteillä. Mutta siis Sydneys ollaan oltu viikon verran, ensiks hostellis King Crossilla ja tänä aamuna muutettiin sit toiseen hostelliin tänne China Towniin. Tääl ollaan oltu biitsillä, kävelty (kymmenii ja kymmenii kilometrei) ympäri Sydneytä, käyty vähän shoppaa, pikkasen bilettää - ja käytiinpä vähän juokseekin yks aamu! Ilmat on suosinu aika hyvin, lämmintä on ollu ja sitä aurinkoo on kans riittäny I-H-A-N-A-A!! :)


Huomen mennään tekee sellanen coastal walk Bondi beachiltä Coogee beachille ja sen varrelta voidaan - jos ollaan onnekkaita - bongailla hylkeitä ja delfiinejä!! Hylkeisiin törmättiinki Uudes Seelannis jo useempaan otteeseen, mut  ne delfiinit on viel toistaseks näkemättä, joten pidetään peukkuja.  Sen jälkeen käydään sit shoppaa vähän vinettoo ja muuta virvoketta joulun pyhiksi, kokkaillaan jouluaattodinneri ja tissutellaan viiniä ja pestään pyykkiä! :P Varsinainen joulun juhlinta alkaa tääl vasta joulupäivänä, joten me vietetään jouluu vasta sillon kans - maassa maan tavalla! Sillon ois tarkotus mennä kaverin kaverin (suomalainen poika) ja sen frendien kaa niiden luo syömään ja sit vaan Bondille hengaa, kuuntelee konserttii ja siemailee viiniä yms. Toivottavasti ei tuu sitä ukkosta, mitä noi ennustukset on vähän lupaillu - ainoo asia mitä haluun märkänä sillon, on se viini/bisse. ;)


Nää postaukset tulee muuten varmaan täs jonkin aikaa hyppimään ihan random järjestykses, ainaki siihen asti, ku pääsen asettuu aloilleni johonki ja kirjottelee taas vähän säännöllisemmin. Uudesta Seelannistaki on luvassa useampi postaus, kuhan pääsen vähän kattelee tarkemmin noita kuvia ja käyttää muutenki vähän enemmän aikaa tähän bloggailuun taas. Täl hetkel joudun vaan heittää pari hätästä kännykuvaa tänne, ku monet kuvat on viel lataamatta kamerasta koneeseen ja jotai organisointii pitäis niidenki suhteen tehä.


Mutta tällä erää täytynee alkaa lopetella taas tätä ajatuksen virtaa, ku kelloki alkaa lähentelee puolta yötä ja aamul pitäis päästä semiaikasin ylös hyppelee sinne kävelyreitille. En tiiä, millon ehin seuraavan kerran taas postailee mut toivottelen nyt kaikille mun (viidelle) lukijalle (heheh) OIKEIN IHANAA JOULUA!!!! Syökää masut täyteen maman herkkuja (voi jonku muunki tekemii tietty syödä) älkääkä hautautuko sinne lumihankeen! Lobsteri kuittaa!!


Ps. puol tuntii jouluaattoon! :D

3 kommenttia:

 1. Terkut täältä kylmästä lumisesta Suomesta ja joulupäivän vietosta :) Aatto oli ihana, hyvää ruokaa ja seuraa, ja olin näköjään ollu tosi kilttikin kun sain niin ihania lahjoja ;) Rikikin sai paketin, jonka hän itse aukaisi ja siellä oli tietty uusi pehmo <3

  Ihania joulun pyhiä sinne!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Awww ihana kuulla!! :) Täytyypä lueskella sun blogista joku päivä paketeista ynnä muista! Jättihali Rouskulle ja Riksukaiselle! <3

   Poista