keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Sweet as Queenstown


Kelasin, et ois vihdoin aika alkaa purkaa näitä Uusseelanti-kuvii, joten täältä tulee nyt eka satsi! Alotettiin A:n kaa meiän seikkailu siis Queenstownista, joka on ehdottomasti kauneimpii mestoja, mitä oon ikinä nähny.


Lumoavan kaunis alppikylä, jonka kimaltavan turkoosinsinistä järvee reunustaa jylhät metsäiset kukkulat ja ruskeet, samettisen näköset vuorenseinämät. Näitä katsoessa tulee kyl ikävä noita mielettömii maisemii.Vesi oli niin houkuttelevan näköstä, et jos se ois ollu yhtään vähemmän jääkylmää, oisin hypänny sinne heti.


Keskusta koostui suurelta osin matalista ja idyllisistä alppityylisistä rakennuksista. Ruoka- ja juomamestoja oli yllin kyllin ja jonki verran myös erilaisii vaate-, tuliais-, ja urheilukauppoja.


Jotenki kaikkial oli niin siistii ja idyllisen kaunista, et välil alko miettii, et onks toi todellinen mesta ollenkaan...


Meiän hostelli oli siisti ja ihana ja rakastin syödä ulkona terassilla ja tuijotella mieletöntä näkymää, mikä sieltä avautu silmien eteen! Jos koskaan meette Queenstowniin, ni menkää ihmeessä tonne Bumbles Backpackersiin - ette tuu pettymään! :) Mut sellanen kuvientäyteinen postaus tällä kertaa - näitä on luvassa viel useita tuolta lammassaarelta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti