keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Tramping

Tänään duunin jälkeen vittuunnuin turhauduin yhestä ihmisestä, jota mun ei toivon mukaan huomisen jälkeen tarvii enää miettii ikinä. En aio siitä sen enempää tääl avautuu, ku et tulin melko pahalle tuulelle yhestä viestistä. En viittiny ärsyyntyneenä (ja väsyneenä) lähtee laudan kaa koettelee onneeni aalloille, ku eilenki tuli semipahasti turpiin hahah. Mieluummin meen hyvillä mielin, niin et pystyn keskittyy enkä menetä hermojani, ku pyörin siel pesukonees viidettä kertaa puolen tunnin sisällä. Jotain oli pakko tehä hyvän mielen ja olon saavuttamiseks ja päätinki lähtee juoksee, ku en oo jaksanu sitäkään harrastaa hetkeen. Tunnin verran ku jolkottelin menemään ja sain hyvän hien päälle, muistin taas, miks juokseminen on niin kivaa! Siinä jos jossain saa päänsä hyvin tuuletettuu ja hyvän olon niin fyysisesti (jos niitä huomisii puujalkoja ei lasketa) ku henkisestikin. Takas himaan päästyäni tein parit vatsat ja hyppäsin suihkuun - olo oli 100% parempi. :) Tän päiväsen juoksun kunniaks heitänki tänne blogiin vihdoin kuvia mun ja A:n yhestä Uuden Seelannin tramping-sessiosta (upee aasinsilta eikö?)! Paikkana oli Queenstown ja ottaen huomioon, et oltiin edellisenä iltana maisteltu vähän viinii ja olutta, suoriuduttiin musta tosta erittäinki kunniakkaasti.


Noi maisemat ei mun pokkaril otetuissa fotoissa pääse tosiaankaan oikeuksiinsa, mut ehkä niistä jonkinlaista kuvaa saa. Niin nätti mesta kyl oli, et joutuu varmaan joku päivä vierailee uudestaan!



Tramping-polku kiemurteli suurimmaks osaks metsän keskellä ja arvatenkin ylämäkeen mentiin, välil aika jyrkästikin. Välis piti vähän puhallella, ku tuli aika hyvä kisahiki ja reidet ja peba huus hoosiannaa. Meil A:n kaa oli kuitenki tavoitteena ´buns of steel´, joten se mielessä jatkettiin vaan tarmokkaasti matkaa ja päästiin huipulle asti. ;D


Sanottiin A:n kaa noita samettivuoriks, ku ne näytti niin ihanan pehmeiltä ja halattavilta; Ilmeisestikään ei oltu ainoita höpsöi kävijöitä tuolla... :)


Tehtiin tollanen hieno merkki meille, ku muutki oli tehny. Olihan toi nyt kuitenki melkeen ku ois Everestille kiivenny. Huipulta näki myös lentokentän! :D


1 kommentti:

  1. Kertakaikkisen kauniit maisemat on kyllä. :) Mahtavaa viikonloppua sinne Ausseihin :) Tuli mieleen piipahtaa katsomassa kuulumiset :)

    VastaaPoista