torstai 3. lokakuuta 2013

Lobsterilla on asiaa


Heipä hei täältä sohvalta! Oli tänään lyhyt päivä duunissa ja kauppa- ja apteekkivisiitin jälkeen majoituin tähän sohvalle kattomaan Gatsbyä. Vähän heikossa hapessa pyörin täällä taas, ku sain viime viikol kämppikseltä (joka asuu mun huoneessa) flunssan ja sen verran vaikeeta on ollu perus hengittäminen muun muassa, et tiistaina menin duunin jälkeen lekuriin ja sain antibiootit - taas! Tänään sit heräsin aamulla ja huomasin saaneeni kaupan päälle silmätulehduksen. Noh saapahan aamul nukkuu sen vartin pidempään, ku ei tarvii mitään meikkii tähän naamaan nyt sit laitella hetkeen, hah! Oon viettäny viime aikoina hiljaiseloa tääl blogissa, kun oon säätäny kaikkien muiden juttujen kaa. Oon siis päättäny tulla tänne mun viisumin umpeuduttua takas opiskelijaviisumilla ja ekat tuition feet on jo maksettu kouluun, samoin kuin vakuutus opintojen ajaksi. Sellasen ku Advanced Diploma of Managementin meen suorittaa Australian Pacific Collegeen  ja sitten 9 kuukauden päästä tsiigailen tilannetta uudestaan, saanpahan sen aikaa nyt kuitenki oleskella tässä maassa. J suorittaa tota nimenomaista kurssia täl hetkellä ja vaikuttaa hintaansa nähden ihan hyvältä. Mitään huippuopetusta sieltä nyt on varmaan turha odottaa, mut ei vissiin kuitenkaan ihan huonommasta päästä oo ja on nyt vaan niin kätevällä etäisyydellä tossa Bondi Junctionilla niiden kampus. Samalla voin jatkaa duuneja tuolla kahvilassa ja jos asiat menee niinku toivon, asumista täällä Bondi Roadilla.


Suomeen lentelen täältä edelleen alkuperäisten suunnitelmien mukaan 28. marraskuuta, ja asustelen sit mutsilla ja faijalla, systerin perheen luona ja parilla kaveripariskunnalla, jotka on ystävällisesti ilmoittaneet mut tervetulleeksi vieraakseen. :))) Mun vanha ja uskollinen asuntohan on nyt sitte myynnissä, ja jos kaikki sujuu hyvin, on jo jonkun toisen lobsterin oma silloin, kun oon takas siellä.
Mutta siis, siellä oon asunu NIIN kauan, et vaikka toisaalta ajatus täydellisestä omasta rauhasta houkuttaakin, niin itse paikkaa en varsinaisesti kaipaa, varsinkaan, kun mitään omia kamoja siellä ei olis kuitenkaan ja huonekalutkin pistetään myyntiin. Lisäks, tuun todennäköisesti olee Suomessa tällä kertaa vaan noin kuukauden, niin saapahan vietettyy mahdollisimman paljon aikaa rakkaiden kaa, kuhan ne ei vaan kyllästy muhun nyhjäämässä niiden nurkissa...:P Anysay, ennen Helsinki-Vantaalle laskeutumista aion vierailla ainakin Den Pasarin ja Ballinan lentokentillä (ja niiden ulkopuolella), kun pidän vähän lomaa ennen lomaa ja lentelen Balille ja Byron Bayhin. Balilla ois tarkotus hengailla pari viikkoo ja Byronissa viitisen päivää. Ohjelmassa olis ensisijaisesti nukkumista, syömistä, surffausta ja auringon palvontaa, sekalaisessa järjestyksessä. Tarkempia suunnitelmia ei sit vielä ookkaan! :D Mut nyt (tän huikeen postaussuorituksen jälkeen) hyökkään suihkuun ja keittiöön keittelee pastaa. Ehkä yhen leffan ehdin viel tsiigaa, ennen ku täytyy mennä nukkuu, et jaksaa huomisen tuplavuoron... :)

4 kommenttia:

 1. Ihanaa, että tuut :) Täällä odotetaan 28.11 enemmän, kun joulua!!! <3 Ihanaa balia, ja jos rupee aasiahammasta kolottaan niin 19.12 alkaen ois Sri Lankassa surffiseuraa tarjolla!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee!! Mäkin ootan teiän ihanuuksien näkemistä hulluna!!!! <3 Kuinka kauan meinaatte olla Sri Lankalla ja meettekö minnekään muualle sieltä? :)

   Poista
 2. Ollaan 2,5 viikkoa ihan siellä vaan :) pisin loma vähään aikaan! Voi olla, että on kotiin ja arkeen paluu vähän vaikeeta..Mut jospa se inspirois pidemmän irtioton suunnitteluun!? Uuden Seelannin W&H-visa vielä käyttämättä :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mn PVD vaan paheni vuosi vuodelta ja lopulta eskaloitui päätökseen ottaa loparit ja lähteä :D Jos meinaat Uuteen-Seelantiin piakkoin loikata, niin velvoitan sut ekaks kyllä vierailemaan täällä!!

   Poista