perjantai 6. kesäkuuta 2014

Sataa sataa ropisee


Hei vaan! Tässä nopsaa kirjottelen vähän kuulumisia ennen duunia ja kattelen ulos tästä sohvalta, ku ulkona sataa kaatamalla, taivas on ihan harmaa ja tuuli viuhuu. Tulee kyl snadisti ikävä näitä parin viikon takasia rantakuvia!! Mutta joo, oli aikamoista intiaanikesää täällä jo monta viikkoa, joten kai sen talven on täälläkin jotenkin näyttävä (virallisesti täällä kun alkoi talvi 1. kesäkuuta).  Vesi on vielä päälle 20 ja surffaa on pystyny viel ilman märkistä, mut kai siihen on kohta taas ahtauduttava, kun ilmat vaan kylmenee.


Mutta siis joo, koulu alko taas muutama viikko sitten ja aika kiirettä on pitäny assignmenttien ja duunin haun kaa, ja tuijotettuani mun läppäriä tuntikaupalla, ei oo kauheesti ollu intoa bloggailla. :E Alotin casual duunin tossa yhdessä bikinikaupassa täällä Bondilla ja oon siellä tehny sellasta 10 tuntia viikossa, tosin viime ja täällä viikolla enemmän yhden tytön sairastuttua. Ihan kiva shoppi on ja melko kätevästi tossa 5 minuutin kävelymatkan päässä. :) Lisäks kävin viime viikolla haastattelussa Calvin Klein Jeansilla ja tiistaina sain kuulla, et sain sen paikan! Oon aika innoissani tosta brandista ja jos vaan siellä viihdyn, en aio valittaa pitkähköstä duunimatkasta (dösä, juna, toinen juna, kävely).  Eilen olin 3 tuntia töissä/koulutuksessa ja parin viikon päästä pitäis alkaa olee tarjolla enemmän tunteja. Nyt vaan pitäis jotenkin saada nää kaks duunia järkättyy niin, et saisin molemmissa jokseenkin pysyvät viikkovuorot ilman suurempia päällekkäisyyksiä - wish me luck! 


On pitäny alottaa joogakin tässä (sellaset kolme viikkoo) ja kukaties ehkä ens viikolla saan itseni vihdoin raahattua sinne. Viime lauantaina piti luovuttaa ja mennä hierontaan, ku alkoi nti von jäykkäniska esiintymään huolestuttavasti. Muutava viikko sitten sain myös jonkinlaisia selkäoireita (näitä ikääntyvän ongelmia), ku oltiin lähdössä Manlyyn surffi day tripille ja vahasin mun lautaa. En meinannu päästä ylös ollenkaan ja loppupäivän vetelinkin quasimodo-moodilla. Mut onneks oli jotain vanhoja lihasrelaxantteja laatikon pohjalla, jotka pystyin vetää naamaan ja heittää kylmägeelit selkään et pääsin kavereiden mukaan. Katto mua vähän kummissaan, et haluutsä nyt oikeesti lähtee Manlyyn, et eiks kannattais ajaa sut lääkäriin, mut olin oottanu tota retkee niin kauan, etten halunnu jäädä himaan. Jäykähköstä olemuksesta ja satunnaisista kivuista huolimatta pääsin kuin pääsinkin veteen ja pieni liikunta (onneks oli tosi pienet aallot) tuntui itse asiassa auttavan. Niinhän sitä sanotaan, et kaikkeen auttaa suolavesi : hiki, kyyneleet ja merivesi! :) Mutta nyt pitää lopetella - kiitti taas tästä tajunnan virrasta - että ehdin laittaa itseni valmiiks duuniin. Pikkasen enemmän kun vielä kerääntyy tota vettä kadulle, niin pystyn surffaa sinne! 

2 kommenttia: