maanantai 25. helmikuuta 2013

Heeps of sheep

Nyt ois taas luvassa maanantai-illan luontohetki - edellisestä onki jo aikaa! Tällä kertaa pääosassa on lampaat ja sivuosassa hylkeet, ku matkataan ajassa taaksepäin joulukuiseen Uuteen Seelantiin. Seuraavat kuvat on Kaikourasta, mut noiden lampaiden osalta vois olla ihan mistä päin eteläsaarta tahansa, koska koko mesta oli täynnä noita valkosii otuksii.

Kuka häiritsee mun ruokailuu?!
Ei kiinnosta, jatkan syömistä!

Mihin vaan A:n kaa mentiinkään, siel oli lampaita - aivan sairaasti lampaita!! Aluks luultiin, et kaikki ruohikot oli täynnä jotain valkosta rikkakasvii, mut tarkemmin ku katottiin, tajuttiin, et siel oli vaan tuhansii ja tuhansii lampaita. Alettiin A:n kaa kelaa, et noilla lampailla on salee joku salaliitto tekeillään, et ne päiväsaikaan vaan leikkii viatonta ruohonmussuttajaa, mut yöaikaan kokoo joukkoja, punoo juonia ja lopulta - oikeen hetken koittaessa - vallottaa koko Etelä-saaren (ja sen jälkeen maailman).

Tää näkymä potenssiin 10 000 ja päästään lähelle sitä norminäkymää

Siitä huolimatta, et niil oli selvästi pahat mielessä, oli noi pallerot kauheen söpöi meiän mielestä ja oltais aina haluttu mennä halailee niitä. Varsinki kylmänä iltana, mikä ois ihanampaa, ku halailla lämpösii ja pehmeitä lambeja, paijata niitä ja kuunnella niitten rauhottavaa määintää...some day I´m gonna do it, some day...

Brunetit oli vähemmistöä
I bet it would have been quite a show...

No sitten ne hylkeet! Ne oli kyl aika hellyyttävii, vaik kuulemma osaa myös käyttäytyy aggressiivisesti ihmisii kohtaan sille päälle sattuessaan. Kaikourassa lenkkeillessä nähtiin aika monta yksilöö, mut toteltiin varoituskylttei ja pidettiin turvaväli.

Ohhoh, ku on rankkaa!

Täytyy kyl sanoo, et koaloiden lisäks noi on rennoimpii eläimii, mitä mä oon ikinä nähny! Ne vaan köllötteli auringossa - yksin tai pareittain - ja välil liikahti pikkasen, jos lokki tuli häiritsee.

Damn seagulls!

Sit taas jatkettiin unia.

So tired...
I´m not moving!

Aloin jo kelaa, et mitenköhän noi pysyy hengissä, ku ei näytä jaksavan tehä mitään, kunnes myöhemmin näin noita pullukoita kalastamassa ja uimassa dösän ikkunasta. :) Nähtiin myös A:n kaa kaks pikkusta pingviinii (varmaan aviopari) seisomassa rannal ja tuijottelemas merta - paras dösänikkunabongaus ikinä!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti