lauantai 9. helmikuuta 2013

Levoton lauantaina


Lauantai-lobsteri täällä moi! En oo tehny tänään paljo mitään muuta, ku kävässy kämppiksen kaa biitsillä (tossa vieres) ja ettiny vähän duunii ja nyt - no nyt on levoton fiilis! Toisaalta, en sais tuhlata yhtään rahaa oluisiin, mut toisaalta, ajatus lauantai-illasta yksin himassa kirjan kaa tuntuu erittäin tylsältä ja väärältä täl hetkellä. "Nautiskelen" tässä herkullista goonia ja mietin, josko vastaanottaisin yhen baarikutsun....


Dösäl pääsee ilmaseks liikkuu ja jos baaris juo vaan olutta, ei siit illast varmaan hirveen hintanen tuu. Ja huomen ei oo mitään järkevää tekemistä muutenkaan, eikä ilmakaan oo kai enää kovin hyvä. Mitäs muuta täs tarvis vakuutella ja selitellä?! :P Ai niin, mähän voin vedota torakan jälkeiseen stressitilaan ja siihen, et oisin koko illan yksin tääl kämpillä torakkavainoissani - ei, ei hyvä!


Saanks mä jo luvan lähtee viihteelle (ennen ku sekavoidun ja hulluunnun tästä enää enempää)? Niin ja nää kuvathan ei liity tähän hetkeen tai mielentilaan mitenkään, on vaan ollu kameras kuukauden päivät, ennen ku eilen sain vihdoin aikaseks siirtää ne koneelle. Shortsit on vanhat (kesäl Tallinnast ostetut), mut ton neuleen ostin kylmissäni yks päivä Westfieldin Surfectionista. Sellanen merkki ku MinkPink ja alessa mulle sopivaa hintatasoo. Diggailen tota avointa selkää ja mustaasuosivana  raitafriikkinä myös tota väritystä. Anysay, voisko joku antaa mulle synninpäästön nyt tässä baariasiassa?!

2 kommenttia:

 1. Pari juttuu :D
  1) mikä on goon?
  2) missä sun kämppikset on, ku oisit yksin kämpässä?
  3) näytät hyvältä
  4) saat lähtee baariin :D
  5) ikävä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 1) goon = erittäin halpa boksiviini
   2) 2 kämppistä oli duunissa ja yks lähti cityyn bilettää
   3) kiitos kaunis! :)
   4) Päädyinki juopottelee bissee yhen hostellin terassille
   5) Miss u too!! <3

   Poista