sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Ehkämaailmansekavinpostausever


Siis mihin nää päivät menee??! Tuntuu, et mul ei oo enää aikaa tai energiaa bloggailla ollenkaan...ja sit ku vihdoin pääsen koneelle ja on hetki aikaa, en oikeen pysty täysillä keskittyy, minkä vuoks nää postaukset onki aikamoista sekalaista tajunnanvirtaa. Yritän parantaa tapani lähitulevaisuudessa, mut täs tulee nyt viel ainaki yks ehkä maailman sekavin postaus ever! :D Muutettiin tosiaan mun kämppiksen J:n kaa tänne Coogeelle 10 päiväks, ku J:n sisko ja sen mies lähti lomalle Thaikkuihin. Asustellaan tääl vanhana pariskuntana Rocky-koiran kaa ja täytyy kyl sanoo, et tuntuu aika luksukselta, ku on paljon tilaa, kauniisti sisustettu ja täysin remontoitu kämppä ja oma huone! Kivaa vaihteluu asuu välil jossain muualla ku Bondilla ja pyörii vähän muissa ympyröissä. Lisäks Coogee on vaan 20 minsan kävelymatkan päässä mun duunista ja säästän vähän aikaa duunimatkoissa. Eilen illal kokkailtiin fajitaksii ja pitkäst aikaa nautin keittiös hääräilystä, ku käytös oli moderni nopee kaasuhella ja laadukkaat pannut ja veitset joka lähtöön. Dinnerin jälkeen käytiin sit katsastaa Coogee Bay Hotel, mikä on tosi suosittu mesta täällä, mut missä ilmeisesti välil sattuu ja tapahtuu kaikenlaista, ku sisään päästäkseen joutuu rekisteröityy niiden järjestelmään. Siinä seisoin hämmästyneenä, ku työntekijä skannaa mun ajokorttii, ottaa ylös henkilötietoi ja nappaa - erittäin onnistuneen - kuvan mun pärstästä. Mut ei siinä mitään - when in Rome ja sitä rataa. Mikään iso ilta ei ollu kyseessä, mut ihan hauskaa oli lipitellä viinii ja bissee ja jubailla hassujen tyyppien kaa. Suosittelen tota mestaa myös naishenkilöille, jotka kaipaa vähän itsetunnon kohotusta - sen verran kehuja ja iskuyrityksii sai kuunnella erinäisiltä mieshenkilöiltä heheh. :D Ilta päätty takeaway pizzamestaan, jossa heitettiin varmaan jotain puol tuntii "hyvää" läppäää slovakialaisen pizzapojan kaa. En ees muista, mistä ne jutut sai alkunsa, mut kovin hauskaa meil oli.


Tänään sit lööbailen tääl kämpillä ja vietän vähän laatuaikaa dogin kaa, joka tosin ei suostunu lähtee mun kaa kahvinhakureissulle aamulla, ku pelkäs et vien sen ikiajoiks pois sen kodista. J on tänään muutaman tunnin duunissa, mut tapaan sen illal cityssä, ku mennään mun duunipalaverin jälkeen ihmettelee Vivid Sydneytä http://www.vividsydney.com/. Pitkään ei voi tuol hengaa, ku aamul on taas herätys neloselta ja 13 tunnin tuplavuoro. Lohtua luo kuitenki ajatus siitä, et saan aamul vetää jalkaan ihanan lämpimät uggit, jotka toisen kämppiksen mukaan lähetti toi eilen kämpille jee! :) Btw. pahoittelen noita superhuonolaatusii kuvii, jotka otin viime lauantaina iltahämärissä mun paskasamsungilla. Halusin vaan esitellä (vaikkei siitä nyt oikeen mitään näykään) mun lemppariks muodostunutta, kirpparilta löytämää paitulimekkoo ja uutta vyötä!

4 kommenttia:

 1. täällä oliki jo ooteltu kuumeisesti uutta postausta :) ei pöllömmän kuulonen kämppä olla talovahtina! Yritetääks skypee ens viikkona/viikonloppuna? <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai kiva, hehe! :D Muuten ois ihan täydellinen kämppä, mut pirun kylmä tääkin - melkein yhtä kylmä, ku erään hlön tuuletettu makkari! ;) Skypetys ois superjees, mut tuli taas ihan hullu työviikko tästä, ku yks uus tyttö lopetti duunissa. Se normi 6 päivää, mut kevyet 59 tuntii... :E Seuraaval viikolla? <3

   Poista
 2. ahhaah!pääset nauttimaan tuuletetusta makkarista varmasti sitte marraskuussa, tervetuloa :P

  Puuh mitä puurtamista, voi sua! Olis muuten kiva maistaa Beckerein tuotoksia, ainakin rotan paistamia! :D
  Seuraavalla veckanilla passaa hyvin! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehhehe, can´t wait - tosin sauna passais tähän väliin aika kivasti! Joo voin kertoo, et Bäckerein tuotteita tulee maisteltuu vähän liian hyvin täällä, vaik kaipa sitä toisaalta pitää tietää, mitä myy... :D Ja yritetään ens viikolla löytää joku sopiva ajankohta - miss u lots!!

   Poista