perjantai 28. syyskuuta 2012

Hiusjuttusia

On pitäny jo jonkin aikaa kirjotella parista "uudesta" hiustuotteesta, mut aina ollu niin kiire, etten oo yhtä kuvaa saanu napsastua. Nyt sit eilen tuli ostettuu viel pari uutta tuotetta, ni päätin, et jos tänään ehdin, ni avaudun niistä tänne! Mullahan tuli tos muutama viikko sit jo melkein kriisi, ku klippotekin kuivashampoo oli loppu sekä stockalta et sokokselta ja molemmis vaan sanottiin, ettei välttämättä saada täyttöökään ihan vähään aikaan. Poistin sit hätäpäissäni sokkarilta Four Reasonsin kuiviksen, ku en ollu varautunu klippispulaan haravoimalla etukäteen blogeja muista hyvistä kuivashampoista.
Toi F R oli ihan ok, mut ei kuivattanu ja kohottanu hiuksii läheskään niin hyvin, ku klippis. Lisäks pieni pullo makso muistaakseni yli kympin, mikä ei ehkä satunnaisilla käyttäjillä kirpase, mut tällaselle heavy userille aiheuttaa tuntuvia lisämenoja. :P No muistin sit, et onhan mulla ihan lähipiirissä yhden hengen (kaikenlaisen kosmetiikan) testiryhmä - tuo Salla - ja pyysin tekstarilla apua ongelmaani. Vastaukseksi sain sellasen tuotemerkin ku Batiste, mitä voi löytää ainaki Kicksin
hyllyiltä.

Batisten tropical  (niitä oli muistaakseni jotain 4 tai 5 eri laatua) kuivattaa ja vaalentaa hyvin ja nostaakin vähän. Lisäks siin on ihana kookoksen tuoksu, mistä tulee ihan biitsi, aurinko ja tanning oil mieleen. B-) XXL-volumessa on vähän voimakas tuoksu (en oo oikeen päättäny diggaanko siitä vai en), mut se tosiaan antaa volyymia isolla V:llä ja on muutenki tosi tehokas! Ystäväni klippotek palasi valikoimaan näemmä taas viime viikolla ja ostinkin sitä kaks tai kolme purkkii jemmaan. Nyt mul on sit kolmee erilaista kuivashampoota, mitä voin vaihdella tarpeen ja fiiliksen mukaan - ai miten niin ei toimi toi kosmetiikan karsiminen mulla??!! :S Anyhuu, tosta Tigin Totally beachin suolasuihkeesta mun on kans siis pitäny kirjotella! Ostin alunperin sen sitä varten, et voisin käyttää sitä aamuisin ei ihan puhtaisiin ja nukuttuihin hiuksiin - suihkuttaa ja haroa sormin itelleni surffitukan. Kelasin, et ku ne hiukset ei oo aamulla kuitenkaan enää suorat (hates it!), niin duunais niistä sit sellasen boheemin pörrön. Joo ei. Kokeilin eräänä aamuna ja voin sanoo, et lopputulos oli sellanen vähän liianki realistinen surffitukka (lue: hiukset suolaveden jäljiltä pörrösinä, mut sit toisaalta auringossa hikoilun jäljiltä vähän töhnäsinä). Hyllytinki ton tuotteen sit varmaan pariks viikoks ja jo vähän kiroilin, et taas tuli ostettuu parinkympin puteli kaappiin pölyttyy, kunnes tajusin kokeilla sitä sit ihan pestyihin pyyhekuiviin hiuksiin. Kunnon suihkasut hiuksiin, harjaus ja föönaus ja lopputulos on mukavan pöyhkee ja ilmava fleda. Pullon kyljes lukee ´coconut, mango and vanilla´ ja jotain sen suuntaista on tuon tuoksukin, eli siis aika hyvä. :) No eilen kävin sit poistaa stockalta viel uuden rakennekorjaavan shampoon ja lämpösuojasuihkeen. En oo noita Paul Mitchelleitä viel ehtiny testaa, mut toivottavasti toimii!

3 kommenttia:

 1. Testiryhmä indeed :D Ei muuten varmaan yllätä, että mulla on tota Totally beachin-suihketta :) Pullo on itse asiassa aiiivan loppu, ja just oon brainstormannu, että ostaisinko uuden samanlaisen (ja joo, toimii nimenomaan noin kun sanoit, eli pyyhekuivaan tukkaan ja föönaus) vai testaisinko toista kiinnostavaa juttua, eli sokerisuihketta.. :)

  Ostin kanssa tällä viikolla loppuneen Batisten Tropicalin tilalle merkin uuden kirsikan tuoksuisen kuiviksen. Aika ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rousku-testing - there´s nothing she won´t try! :D Ja joo, ei oikeestaan yllätä.;) Tykkään kans, mut mietin et seuraavaks vois ostaa sellasta (tietääkseni on olemassa), mis ois lämpösuojakin ni ois vähän hellempää hiuksille se föönaus... mitäs ihmettä se sokerisuihke tekee? Ois kyl varmaan ihan jäbän juttu se!

   Kirsikkaista Batistee yritin tuoksutella kiks(e)issä, mut en oikeen saan tuntumaa. Täytyy varmaan kuitenki seuraavaks kokeilla, kun kerta testiryhmäkin antoi hyväksyntänsä! B-)

   Poista
  2. AHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAAAA, aika lailla kaikkee on testattava joo :D

   Mä en oo löytänyt pyyhekuivaan tukkaan levitettävää/suihkutettavaa tuotetta, jossa ois lämpösuojakin mukana. Siis sellaista, jonka muut ominaisuudet olis mun mieleen. Siispä käytän suojasuihketta lisäksi. Mä en ennen edes föönannut tukkaa kovin usein, mutta nyt kun en oo blondannut sitä puoleen vuoteen, niin ilman föönausta tukka valuu ihan pitkin päänahkaa. Blondiaineesta tulee sellaista jämäkkyyttä, lue: hiukset korppuuntuu..

   Sokerisuihke toimii aika samalla tavalla kuin suolasuihke, niin hassulta kuin se kuulostaakin. Eli tuo tuuheutta ja rakennetta tukkaan. Kyllä mun täytyy varmaan sitä Tigin versiota kokeilla, oon niin monta kertaa sitä kampaajalla ihastellu :)

   Mäkään en vakuuttunut kirsikasta paikan päällä, mutta ajattelin, että sen on PAKKO olla hyvä, joten ostin :)

   Poista