lauantai 8. syyskuuta 2012

Naimiaismeikki

Howdy! Sain täs vihdoin aikaseks räpsittyy pari kuvaa noista mun Macin häämeikkituotteista, ni voisinki esitellä ne täs välissä. Alotetaan vaikeimmasta valinnasta, joka oli täl kertaa huulipuna. Halusin mun mustaan lookiin vähän väriä, mut en oo oikeestaan ikinä käyttäny huulipunaa, ni liian vahva ja/tai naisellinen se ei saanu olla. Onneks Jannika (mun meikkaaja) löys sit ton Costa Chicin - ihastuin siihen ihan täysillä! :)


Toinen juttu, mikä tuli meikkiin ja lähti myös Stockalta mukaan oli väritön prep + prime puuteri. Näyttää hassulta, ku on vitivalkosta, mut on kuin onkin täysin väritön ja siks freshin näkönen muun meikin päällä - me likes!


Kolmas hankinta oli sit meikissä myös käytetty eyeliner, joka saa multa ihan huippupisteet! Geelimäinen siveltimellä laitettava liner on helppo laittaa, kestää hyvin - ja mikä parasta - ei rapise alaluomelle. Käytin joskus MUS:en kakkueylinerii, joka oli muuten hyvä, mut rapisi aina ja sai mut hermoromahduksen partaalle. Macin eylinerin laittamiseen ei tarvii vettä, mikä kuulemma on se syy, miks se pysyy niin hyvin siellä missä pitääki.

Vika ostos oliki sit vanha tuttu aurinkopuuteri, ku edellinen alkaa olee lopussa. Tää on vaan niin mun lemppari!


Meikki oli musta tosi onnistunu ja sain siitä kehujakin, et kiitos jälleen Jannika!! :) Voisin laittaa tänne naamastani kuvanki, jos vaan saisin jostain sellasen, mis mulla olis edes jokseenki siedettävä ilme - katotaan löytyykö yhtään! :D4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Toivotaan, et hääkuvaajal olis edes yks julkasukelpoinen lobsterikuva!! Muuten näät vasta meiän seuraavil angstideiteil ku on kamera messis! :D

   Poista
  2. Hei älä oo niin riittinen, salee sulla joku hyvä on itelläki :D

   Poista
  3. Yhtä olin jo melkein laittamas, mut sit en halunnukaan, et mun eka naamakuva tääl ois ollu se, ku en digannu ilmeestä...

   Poista