lauantai 15. syyskuuta 2012

Move On Up

Viime viikkari meni suhteellisen urheilullisis merkeissä. Lauantaina mentiin ekaks J:n kaa kiipeilee, sit keilaa ja sunnuntaina viel frisbee golfaa. Saldona oli kiipeilystä kipeytyneitä lihaksii ja kokoelma uusia mustelmii jaloissa sekä yks parantunu ranne. Mut olipahan kerranki aktiivinen ja tervehenkinen viikonloppu (niitä lauantai-illan bissei eikä lonkeroita lasketa, kuten ei myöskään sitä yskänlääkkeeks otettuu jäger-shottia) ja tuli kokeiltuu kaikkee uutta ja kivaa. :) No siitä kiipeilystä sitte! E:n polttareissahan pääsin kokeilee pikkasen kalliokiipeilyy, ku mentiin sillon aamusella Käärmekalliolle toilailee. Innostuin lajista jo vähän siellä ja sen verran siitäki oli näemmä hyötyy, et tajusin nyt tuol kiipeilykeskukses luottaa omiin jalkoihini ja punnersin itteeni niillä ylös sen sijaan, et oisin jotenki pelkillä käsivoimilla yrittäny nousta. Pikkasen jännitti kyl aluks, mut nopeesti se jännitys katos, ku lobsteri innostu!

J varmistaa

Muutaman seinän (tai reitin) sain kiivettyy ihan ylös asti ja hitto se on kyl siistii!! Paril reitil tuli sit puoles välis seinä vastaan (päivän puujalka hahha) ja vähän kyl ärräpäät lenteli, ku kädet vaan lipes useista yrityksistä huolimatta. Sen verran jäi noi pari reittii harmittaa, et pakkohan ne on jossain vaihees vetää ylös asti - siis pakko!

Katto vai lattia? :P

Mut kaiken kaikkiaan oli kyl tosi kivaa ja voin sanoo, et mua puri pieni kiipeilykärpänen. Valjaitten ja kenkien vuokra + n. 3 tunnin kiipeily kustans tuol Tapanilas vaan jotain 16€, ku oli varmistustaitoisten tyyppien (esim. J) kaa klättraamassa, joten vararikkoon tossa harrastukses ei tarvii itteensä viedä. Lisäks on aika monipuolista liikuntaa toi - siis jos oikeesti kiipeilee, eikä vaan kattele korkeuksiin patjoilla levätessä. :)

It´s a hard knock life...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti