torstai 11. huhtikuuta 2013

Hair days and house pants


Heippa! Pikaisen postauksen ajattelin tänne väsätä, vaik oonki heikkojen yöunien ja 8 timman työpäivän jälkeen ihan koomapotilaana täällä. :E Olin eilen R:lla yötä ja sen kämppis vähän sabotoi meiän unirauhaa. Koko päivä meniki sit enemmän tai vähemmän sumuisessa olotilassa, mistä kielii sekin, etten huomannu mitään erikoista duunissa, vaik kadun toisel puolel olevas pankis oli käynnissä aseellinen ryöstö! Mun duunimestasta on siis ihan suora näköyhteys kyseiseen pankkiin ja vois kuvitella, et siinä sellanen härdelli on ollu, et se kiinnittäis edes vähän huomioo. Itsehän havahduin tähän tilanteeseen vasta, ku yks asiakas tuli kertomaan asiasta, jolloin näin teipeillä eristetyn alueen ja poliisit tutkimassa rikospaikkaa ja haastattelemassa ihmisiä. Noooh, mulla on selvästi ollu prioriteetit muualla, jätetään se sikseen. Asiasta kukkaruukkuun, kävin tossa toissapäivänä kampaajalla. Heräsin viime sunnuntaina huonoon hiuspäivään ja totesin, et nyt tälle reuhkalle pitää tehdä jotain ja äkkiä. Kietasin äkkiä hiukset jonkin sortin nutturalle, ettei niitä kauheita kaksihaaraisia näkyis ja ravasin melkein koko päivän etsimässä auki olevaa kampaamoa. Jopa yhden sellaisen löysin lopulta Westfieldistä, mutten menny sinne, ku en halunnu simppelistä tasoituksesta ja pesusta maksaa 80 dollarii. Maltoin mieleni ja odotin tiistaihin, ku pääsin lähtee ajoissa duunista ehtiäkseni kampaajalle. Kampaaja oli ihan ok ja lopputulos hyvä - muutaman sentin lyhyempi sama "malli". Nauratti, ku se sano, et sun hiukset on aika kuivat. Ai miten niin on kuivat, ku en oo tehny niille neljään kuukauteen mitään muuta, ku liottanu suolavedessä ja paahtanu auringossa?! :P


Vähän terveemmältä näyttää taas hiukset, vai musta näytänki tällä pituudella vähän tärähtäneeltä mollamaijalta. All in all, 50 bucks well spent - I think! Toinen muutaman viikon takainen hyvä ostos on mun kotihousut! Ne on ruudulliset ja flanellia ja täydellisen mukavat hengailu/pyjamahousut. Lähin niissä - pikaisen harkinnan- jälkeen jopa R:lle, ku on vaan niin lämpimät ja kotoisat. Kohta mut tunnetaan tääl varmaan sinä outona tyttönä, joka juoksee ympäri Bondia pyjamahousuissa.


Ja jottei taaskaan pysyttäis aiheessa (niin missä aiheessa?), kerronpa tähän vielä yhen hauskan tapahtuman eiliseltä! Menin duunin jälkeen käymään yhessä kelpo tatuointipaikassa tossa Bondi Roadilla, ku oon päättäny hankkii kolmannen lapsen muistoksi täältä. Sain konsultointiajan sattumalta samalle illalle ja mentiin sit R:n kaa - sen kokkaaman-  illallisen jälkeen tapaamaan mun valitsemaa taiteilijaa (sain siellä katsottavaksi kolme eri portfolioo ja niiden perusteella valitsin kyseisen naishenkilön). Matkalla sinne mietin ääneen, että kuinkakohan hyvin osaan selittää ja kuvailla mitä haluun englanniks, ku mitään sataprosenttista sanavarastoo en kuitenkaan omaa ja toisaalta sen tatuoinnin pitää olla just eikä melkeen sellanen, mihin oon tyytyväinen. Mentiin sit sinne mestaan, mis meiät ohjattiin istuu sohvalle ja sielt tuli minuutin päästä tyttö, jonka ulkonäössä ja aksentissa oli jotain hyvin tuttua. Se oli ehtiny sanoo kaks sanaa, ku kysyin et mistä maasta se on. Arvatenkin kuvan selittäminen sujui huomattavasti mukavammin suomeks ja innolla odotan huomista, ku pääsen näkee sen piirtämän kuvan! Mut siis kuinka randomii on, et valitsen Sydneyssä portfolion perusteella tatuoijan, ni et se sattuu olee suomalainen tyttö! :D Anysay, nyt täytyy hyökkää suihkuun, et pääsee ajoissa nukkuu ja - toivottavasti - saa ne kovasti tarvitut hyvät yöunet! Huomen illal pidetään tääl meiän partsilla pienet grilli-iltamat, joten pari unitimmaa varastoon ois ihan hyvä saada. :)

9 kommenttia:

 1. Suomen Rouskullakin on leima-aika varattuna!! ;) Tosin sain konsultaatioaikaa venaa n. 1,5 kk ja itse laittoa 3 kk.. Mut kelaan, että hyvää kannattaa odottaa, vaik hypinhän mä täällä seinille, pakko myöntää ;) Ja munki tatuoija on nainen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun pitikin kysyy sun tatskasta, mut unohdin!! Meinaatko ottaa sen tekstin, mitä silloin kelasit vai jonkun muun? ja mihin?? :D

   Poista
  2. Nope, teksti jää seuraavaan kertaan, kun en oo VIELÄKÄÄN löytänyt toista yhtä hyvää paikkaa, ku se alkuperäinen :P Nyt tulee sen mun ikivanhan kuvan tuunausta... :)
   Mulla on jo pari muutaki ideaa, toivottavasti tää ei lähde ihan rällästä ;)

   Poista
  3. OOh - niin ootan, et nään lopputuloksen!!! Ja joo, semisti koukkuunhan tähän touhuun jää... :E

   Poista
 2. Heii toi uus fleda on tosi kiva! :) niin ja minkä foton kääpiöinen meinaa inkata?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks muru! :) Onks sulla viel sama hairstyle vai onks liukuväri tehny comebackin? :D Enpäs vielä paljastakaan, minkä kuvan otan - keskiviikkona on laitto, niin näät silloin! ;)

   Poista
  2. Jännittää! ei ilmeisesti ollut se foto mikä fb:ssa?? :) Mulla on liuku tehny comebäkin, nyt oranssit latvat, mistä sillon haaveilinki (tai nyt on jo haalistuneet..) :)

   Poista
  3. Hihihii! Juu ei oo se, oli vaan hauska leikkitatska, minkä sain Bondi markkinoilta! :D Sun pitää laittaa mulle jotain kuvii sähkäriin, ku täytyyhän mun sun hiuskuvioista olla selvillä täälläki! :)

   Poista
  4. no arvaa oonko ollukki ongelmissa ennen kampaajaa, ku keneltä mä nyt kyselen ja esittelen hiusfotoi :E ehkä heitän sua parilla roomafotolla jossain vaiheessa :)

   Poista