perjantai 20. heinäkuuta 2012

Don´t let the bedbugs bite!

Olipas kiva päivä tänään! Eka olin sellases histamiinialtistuskokeessa (vähemmän kivaa), jossa meinasin tukehtuu, mut päivä parani huomattavasti, ku sain haettuu ässästä eväät, javasta laten ja hypättyy kolmoseen. Menin siis uimastadikalle, jossa ajoittain oli jopa kuuma (hupparin olin fiksuna tyttönä ottanu mukaan sinne nurtsille, et pysty heittää päälle aina, ku tuli iso pilvi). Lekottelin ja lueskelin pari tuntii, kunnes A pääs duunista ja sen kaa sit reippailtiin! Lämmittelin muutaman altaanmitan vesijuoksulla ja uin 800 metrii / 32 altaanmittaa. Oon niin ilonen, ku hengittely sujuu tuol ulkoilmas (ainaki rintauinnissa) ja jaksan ilman taukoja ihan hyvin uida, toisin ku uimahalleissa, mistä voidaan päätellä, et mun ongelmien täytyy siis johtuu niiden hallien sisäilmasta. Ens kerral, ku on paremmin aikaa, aion uida sen kilsan jee!! I know it´s not a big deal for most, but it´s a milestone for me! :))
No stadikalta sit suunnattiin kaupan kautta A:lle ja kokkailtiin chevrekanaa ja bataattia -nam! Alkupalaks nautittiin tällasia.


Sit ku oli ruuat ja affegatot (vaniljajädee yhdistettynä espressoon) navassa, alettiin tsiigaa Seelanti- ja Aussimajotuksii ja nyt meillä on nekin erittäin hyvällä mallilla! :) Seelannista varattiin muutama yö näistä http://www.hostelbookers.com/hostels/new-zealand/queenstown/6348/ ja http://www.pictonholidaypark.co.nz/ ja Sydneystä näistä http://www.hostelleja.com/hostelli/The-Original-Backpackers-Hostel/12104 ja http://www.hostelbookers.com/hostels/australia/sydney/77432/. Noi kaikki vaikutti kuvissa ja arvosteluissa siisteiltä ja kaikis on metallisängyt, mitkä ainaki vähentää luteiden mahdollisuutta. Toivottavasti ei tarvii niihin hirvityksiin törmätä koko reissulla! Mut anysay, nyt on katto pään päälle jo moneks yöks, jippii!! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti