maanantai 23. heinäkuuta 2012

Paris vol. 3

Pariisii riittää vielä! :) Eli lauantaina sattu olee Ranskan kansallispäivä tai Bastille Day, joka symboloi Ranskan vallankumousta ja minne meillä sattu olee liput silloin - Versaillesiin, hah! No sinne mentiin sitte metrol ja junalla eikä onneks tarvinnu jonottaa pitkään, vaik jono pitkä olikin.Ihan oli loisteliasta ulkoolta ja sisältä.


Sisällä oli myös jotain taideteoksii, jotka ei todennäkösesti ollu peräsin ihan Versaillesin kukoistuksen ajalta. (Onneks H napsi kännykäl muutamii otoksii, ni mäkin saan pari muuta ku vaakakuvaa tänne, ku kännykuvat ei syystä tai toisesta käänny.)

Onkohan toi joku lintu?

Kattilakorkkarit! :D


Marie Antoinetten huone


Tosta salaovesta Marie Antoinette kuulemma pakeni mellakoita kuninkaan huoneeseen. Toi peruukkiteline on musta vähän epäilyttävä.

Marie Antoineten menopeli? Tää on niin magee!!!

Sitte siirryttiin ulos puutarhaan, jonne piti ostaa erikseen lippu, mut jonka jono oli onneks tosi lyhyt. Siel riitti läänii!

Siin on puluille kylpyallasta!

Monta puutarhurii tuol on, kysynpä vaan?
Kivasti poseraa joku pariskunta siinä etualalla.
Fancyt oli asetelmat


Musiikin tahtiin tanssiva suihkulähde!

Vikana kokonaisena päivänä sit mentiin ihmettelee Notre Damee ja latinalaisii ja juutalaisii kortteleita.Quasimodoa ei näkyny, vaik koitin sitä ettii.


Käytiin iltapäiväherkuilla yhes kivas kahvilas ja ilma suosi vihdoin niin, et pysty istuu ulkona. :)Tarte tatin oli hy-vää!!! :PMetro oli tosi kätevä!
Itsesäälin huipentuma?

Illal mentiin ruuan jälkeen viel tsiigaa Moulin Rouge, joka oli kävelymatkan päässä meiän hotlalta ja jälkkäreille.

Seuraaval kerral pitää mennä sisälle asti!

Tää on niin karun näkönen, mut hyvää se oli! :D

Vika puolikas päivä pörrättiinki kaupoissa viimesii ostoksii tekemäs. Haikeeta oli jättää Pariisi, mut onneks sinne varmasti pääsee viel uudestaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti