perjantai 27. heinäkuuta 2012

Tuliaisia Tallinnasta

Howdy! Eilen oli mukava päivä Tallinnassa ja saatiin siihen vajaaseen neljään tuntiin (mikä oltiin maissa) just mahdutettua käynnit Bershkassa, Pull and Bearissa ja Stradivariuksessa sekä ruokailu kivalla terassilla paikassa nimeltä Alter ego. Oli aivan ihana aurinkoinen ja lämmin ilma ja kylhän siel ois kierrellen ja terassilla istuen viihtyny useamman tunnin lisääkin! Mut pikaiseen visiittiin onnistuin näin nirsona ihmisenä tekee kuitenki pari tosi hyvää löytöä, tosin vaan yhen niistä vaatekaupasta, ku toinen löyty laivalta. Bershka oli täl kertaa pienoinen pettymys, mut Pull and Bearis ja Stradivariukses oli paljon ihanii vaatteita, joiden ohi oli kuitenki täl kertaa käveltävä, ku shoppailubudjetti on nyt kutistunu minimiin enkä sinne Ausseihin mun 55 litran rinkkaankaan saa mahdutettuu mitään isoo määrää vaatteita. Mut siis Stradivariukses oli yhet niin ihanat farkkushordet, joita en pystyny jättää sinne roikkumaan.


Eiks ookin ihanat? Mä en yleensä syty yhtään mistään tyttömäisestä tai pitsisestä, mut nää näytti jotenki tosi vintageilta ja sellasilta hippimäisiltä ja malli oli mulle täydellinen - ja tollanen istuvuus on mulle varsin harvinaista! Uskon myös, et ku noi laittaa jonku simppelin ja löysähkön mustan topin kaa, ni tunnen oloni varsin kotoisaks niissä. :) Noi sortimot ei ollu myöskään hinnalla pilatut, ku kustans vaan 27€! Sitten mun toiseen (laiva)löytöön! Oon täällä jonkin verran valittanutkin siitä, kuinka vaikeeta elämä on välillä nirsolle. Pienoinen kriisi sit alko nostaakin päätään, ku huomasin, et mun lempilempi hajuvesi on loppumaisillaan (sellanen, mitä ei oo enää olemassa), enkä ollu kiertelyistä ja haisteluista huolimatta löytäny sille mitään sopivaa korvaajaa. H jo Pariisis naureskelikin mun tarkkuudelle, mut ite vaan tiiän, et jos se tuoksu ei tunnu omalta, se vaan jää pöydälle pölyttymään. No viime viikolla kiersin sit Sokkarin ja löysin vihdoin ja viimein sellasen parfyymin, mitä edes halusin heittää päälleni kokeilumielessä. Tykästyin sit siihen ja tein ostopäätöksen, vaik semipaljon muistuttaaki tuoksultaan mun yhtä entistä lempparituoksua. Sokkarilla myytiin tätä vaan 30ml:n pulloissa (n. 41€ hintaan), ni ajattelin, et katon viel sielt viikkarilta, jos sitä sattuis löytymään - ja löytyhän sitä! 50ml:n pullo makso n. 43€, win-win! :DKysees on siis Lanvinin Éclat D´Arpége (yrittäkääpä ääntää toi!), joka muistuttaa kyl semipaljon mua Dolce & Gabbanan Light Bluesta, mitä käytin aikoinaan pullokaupalla. No kai siinä jotain uutta sentään on...ainaki pullo, jos ei muuta! ;D Nyt on tuoksuasiat kunnossa taas hetkeks aikaa, huh! Vika tuliainen löyty kans Tax freestä, eli skumppa.


Näitä ihanuuksii ois saanu 6 kpl sellases kassissa hintaan 29€, mikä ois ollu todellinen bargain, mut todellisuus iski tajuntaan siinä vaihees, ku yritin nostaa sitä kassia - ihan prkleen painava! Eli ku kärryy en ajatellu sieltä hankkii, ni piti tyytyy tohon yhteen pulloon vaan, voivoi - mut parempihan se yks on aina, ku ei mitään! :) Tällasii ostoksii oli, musta selvisin aika hyvin, varsinki ku kaikki on mitä suurimmassa määriin elintärkeetä käyttötavaraa. Nyt täytyy vetää trikoot niskaan ja lähtee salille, et ehdin viel himaan suihkuun ja pakkaa, ennen ku lähetään heittää kotkaa päälle Kotkaan! Ihanaa viikkarii kaikille, hyvää synttärii S, S ja R ja iloista nimpparii H! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti