keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Not dead, but on holiday!

No jopas, kaks viikkoo vierähtäny viime postauksesta! Ollu vähän vilinää ja vilskettä, ku loma alko toissa perjantaina ja siitä lähtien oon käyny himas vaan nukkumas, jos sitäkään. Viime yönä tultiin tosiaan H:n kaa takas Pariisista ja oli kyl ihana kaupunki se. Yritän nyt kuitenki mennä edes jonkinlaises aikajärjestykses tässä, ni Pariisipostaukset tulee vasta hetken päästä. Niin se loman eka viikkarihan meni aika kosteissa tunnelmissa. Perjantaina oli ihana aurinkoinen ja lämmin ilma - where did it go, I don´t know - ja suunnattiin duunista suoraan koffariin picnikille. Pari kylmää coronaa, hyvää valkkarii ja ihanii susheja maistu aika hyvin siinä kuumassa aurigossa nautittuina! :)

Sushibaaaaaaaaar!!

Cornerit on NIIN hyvii! :P

Siitä koffarista sit suunnattiin N-M:lle hetkeks, sieltä mbarin terassille - ylläri - ja sieltä osa porukkaa (mä tietty mukana) jatko viel Beefiin yön pikkutunteina. Rankka ilta ja yö tuntu kyl kropassa seuraavana iltana, ku piti lähtee viel S:n kolmikybäsille. No sinne päästiin kuitenki ja oli hauska ilta Talon yläkerras ja LeBoncin kattoterassil. Sunnuntaina käytiin N-M ja M:n kaa syömäs, mikä oli vaikeempaa, ku miltä kuulostaa, koska tääl pirun kaupungis on joku yks ruokapaikka auki sunnuntaina - en voi ymmärtää! Maanantai kulu pyykkäillessä ja saleillessa ja tiistaina menin lounastaa S:n kaa Siltaseen namilohikeittoo. Lounaan jälkeen menin ettii muutamii juttui stadiin ja ostaa tähän läppäriin uutta akkuu, ku näyttää olevan aika hajalla tää nykyinen (vaik on vaan vähän yli vuoden vanha?!). No verkkokauppahan oli sit muuttanu pois Ruoholahdesta - en tajunnu tarkistaa netistä ennen lähtöö - ja piti taivaltaa jätkäsaareen. Eihän se mitään, mut siel selvis, ettei näitä akkuja tietenkään niillä siel varastos oo, vaan pitää tilaa netistä ja menee muutama viikko. Vähän raivostutti, ku olin sinne asti taivaltanu turhan takii ja myyjätki puhu mulle siihen malliin, et asiahan nyt pitäis kaikkien tajuu. :E Sen verran sit ketutti, et kelasin mennä rauhottelee itteeni Torren välipalalla, ku jotain oli ennen salille menoo kuitenki syötävä. Torres tilasin taas perinteisen setin.


Löysin myös Kluuvin Carlingsista kivan Melodican kangaskassin, jollasta olin jo jonkin aikaa ettiny, mut joka oli pakko löytää nyt, ku mun Balilta hankittu Bintang-kassi delas. Pieni juttu, mut tykkään kovasti! :)


Salin jälkeen menin viel treffaa M:a itikseen, missä mentiin syömään ja mitä mä tilasin - taas lohikeittoo! :D Mul oli joku ihme lohenpuutostila selvästi, ku jonku parin viikon ajan teki kokoajan mieli tota fisua...No käytiinhän me siinä rakkaas vanhas duunissaki piipahtaa ja sieltä tarttu alesta mukaan tämmönen toppi!


Tollasille topeille on aina käyttöö ja oon fiilistäny aina myöskin bändipaitoja. Ongelmana on ollu, etten oo löytäny niitä sellasten bändien kuvilla, mistä ite diggaan. Nyt löyty Rollarit - klassikko - ja ois ollu myös Joy Division, mut valitettavasti J D:n toppi oli niin lyhyt, et napa ois näkyny, enkä oo viel henkisesti enkä fyysisesti valmis käyttää sen mittasii paitoi... ehkä Ausseissa sit, jos siel jotenki ihmeen kaupalla löydän sen kadotetun keskivartalon! :D Niin ja ostoksista puheen ollen, pitää viel esitellä yks useemman viikon takanen Ginan mekko. Se on rento ja mustavalkonen - just the way I like my dresses!


Eiks ookki hauska tollanen inkamekko? Niin ja ihan lopuks viel, täytyy kertoo teille, et löysin VIHDOIN täydelliset nudet olkaimettomat rintsikat nettikaupasta - kiitos Too fast for loven Meri, ku kerroit näistä blogissas!! Wonderbran ultimate straplessit on todella mukavat ja tukevat, täydellisen väriset ohuiden valkosten toppien alle ja kohottaa kivasti, vaikkei ookaan erillisii toppauksii. Funky ladys oli väärää kuosia noi, mut oikeeta kokoa, joten pysty sovittaa ja tilaa kerral oikeen kokoset! :))


Nonni, oiskohan tässä sekalaista postausta taas kerrakseen! Nyt taidan mennä tekee salaattii, ku nälkähän tässä tuli. Viel pitäis tehä vaikee valinta, halloumia vai vuohenjuustoo?! :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti