tiistai 20. marraskuuta 2012

Alive and kicking

Howdy! Juu en oo kuolla kupsahtanu, kiirettä on vaan riittäny, vaik työtön nykyisin oonki. Mut nyt yritän skarpata vähän tän bloginki suhteen, ku tarkotus oli vähän useemmin postailla ku kerran viikossa. Mut siis viime viikol olin 3 päivää systerin ja sen perheen luona Porvoossa, kävin näyttää naamaani työkkärissä ja pyörähdin ostoksil (jälleen kerran) apteekissa. Lisäks jouduin säätää vähän luottokorttiasiaa, ku korttivalvonnasta soiteltiin alkuviikosta ja tarkistettiin mun masteril tehtyjä outoja ostoksii. Onneks rosvojen iso ostos ei ollu menny läpi (ku ylitti luottorajan), vaan tuhoja oltiin ehditty tekee vaan n. 12 dollarilla. Mun kortti siis ei ollu missään vaihees hävinny, vaan se on ilmeisesti jossain kopioitu tai sit sen tiedot on hakkeroitu nettikaupasta. Mut anysay, rikosilmoitus piti väsää, reklamaatiopaperit lähettää ja nyt ootellaan uutta muovinpalaa saapuvaksi. Mutta siis lauantaina M ja J järkkäs karvahattubileet ja sinne sit mentiin, vaikken karvahattuu itelleni siihen hätään löytänytkään. Kaivoin vaatekaapista esiin sen 6.000.000 kertaa päällä olleen asun, ku en oo nyt ostanu enkä aio enää ostaa mitään uutta vaatetta täältä. Niin monta kertaa ku siihen oonki pukeutunu, ei tosta asusta oo kuvaa täällä, ni korjataan tää asia nyt sitte!

Joko alatte kyllästyy tohon peiliin? Mä ainaki alan...
Noi ikisuosikkifarkut on siis aikoinaan poistettu Selected Femmestä ja toi ikisuosikki paita Weekdaysta. Kengätki on kovaa käyttöä kokeneet, mut ihan pikkasen uutta ilmettä sain mun jokin aika sit Nellyltä tilaamasta vyöstä ja R:n ja E:n häihin tilatusta clutchista. :)


Toi vyö ei ollu ihan just sitä, mitä halusin, mut tarpeeks lähellä, ni tilasin sen sitte, varsinki ku sieltä Nellyltä lähettivät mulle 10 euron lahjakortin sähköpostiin kiusaamaan. Topshopin laukusta tykkään kovasti edelleen ja kovasti mietin pienessä päässäni, josko se mahtuis matkaan mukaan...NIIN on rajallisesti tilaa rinkassa et saattaapi jäädä Suomeen, muiden tarpeellisempien juttujen viedessä sen tilan - yhyy. Mutta siis bileissä oli kivaa ja tutustuin siellä yhteen kivaan Aussityttöön, jota tuun varmasti näkee Sydneyssä - jee!! Pihvissä kävin sit vielä parilla, mut jokseenki järkevänä lähin kahdelta kyydillä, ku seuraavana päivänä oli tiedossa ystävän vauvakutsut.

2 kommenttia:

 1. Looking fucking fantastic!!!

  Ja eka varppi noihin farkkuihin sit kun kyllästyt, näyttää ainakin sun päällä saamarin hyvältä!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo thank you thank you!! Ja pidän varauksen mielessä! :D

   Poista