keskiviikko 21. marraskuuta 2012

i Borgå

Viime tiistaina köröttelin bussil Porvooseen viettää vähän laatuaikaa systerin ja systerin perheen kaa. Aina ennen on ollu niin kiireinen aikataulu, et oon voinu vierailla vaan yhen yön, mut nyt työttömänä oli aikaa hengaa vähän pidempään. :) Tiistai-iltana syötiin pihvi-illallista ja maisteltiin vähän punkkuu. Eka punkku oli tollanen el Tesoro, joka oli tosi hyvää shirazia mums!


Toises punkus oli sit vähän navettamainen sivumaku, mut sitäki hauskempi etiketti ja nimi: Live a little. :D Ois hauska lahja jollekin tiukkapiposemmalle kaverille toi - harmi vaan, et maku ei ollu ihan siitä parhaimmasta päästä.


Seuraavana päivänä mentiin sit aamutoimien jälkeen siskon ja pikku-T:n kaa käymään Ikeas ja sen verran innoissaan se hypisteli (sisko) siel kaikkii juttuja, et aika loppu kesken ja jäi Ikean lihapullat syömättä. :D Lähettiin kiireesti ajaa takas Porvooseen hakee E:tä tarhasta ja vedettiin välipalana jenkkityyliin burgerit autossa. E kuvismuskariin, koira lenkille, E muskarista, ruokakauppaan. Sit tehtiin makkarakeitot ja pyöräytettiinpä yks pikakakkukin keskiviikon  kunniaks. Päälle siivousta, pyykin pesua, vaipan vaihtoja, väli- ja iltapaloja, kirjan lukua, N:n läksyjen tarkastusta, lasten pesuja, koiran vientiä jne jne.  Nopeesti menee päivät tolla rytmityksellä - voin kertoo! Uskon et mun systeril on jotain supervoimii, ku se jaksaa tota menoa - mul oli jo pää aikas pyörällä. :D Illal oli pari tuntii aikuistenaikaa, jolloin keiteltiin siskon kaa glögii, katottiin Hyvii ja huonoi uutisii ja mussutettiin kaappiin piilotettuja suklaita. Kauaa ei tarvinnu tyynyy asetella, vaan uni tuli silmään aika nopeesti. :)

Elli - ehkä maailman hellyydenkipein hauva!

Rapsuta minua!!!!!!

Torstai-aamuna S tuli sit töistä ja päästiin siskosten kesken lounaan jälkeen vähän Borgån keskustaan kahvittelee. Mentiin sellaseen paikkaan ku Cafe Cabriole, joka huoku kunnon vanhan ajan romantiikkaa. Vierait ihmisii en viittiny kuvailla, ni kuvasin sit kattoo hah! Mut ehkä siitä saa kuitenki jotain ajatusta ton mestan sisustuksesta.


Kelattiin, et oltiin ansaittu vähän kakkuu, ni otettiin suklaamoussekakkupala puoliks. Kakku oli superhyvää, mut sen verran makee ja muhkee pala, et puolikas oli varsin passeli määrä.


Kahviks otettii perinteisesti latet ja voin sanoo, et oli tosi hyvää ja tarpeeks kuumaa se kahvi. Lisäks ne tuli hauskoissa kulmikkaissa laseissa ja tarjoiltiin fancysti tarjottimella servietin, lusikan ja vesilasin kera - a very nice touch, I think! :) Hyvää lattee, kaunis miljöö ja tiskillinen hyvännäkösii kakkusia - Salla, tää ois niinku sun mesta! :D


Kahvihurvittelujen jälkeen palattiin takas muumitaloon ja hetkisen päästä J kurvaski jo pihaan. Höpöttelyjen ja hyvästien jälkeen lähettiin Seireeniin syömään ja sieltä ajaa takas stadiin. Vikan kerran näin systerii ja kumppaneita livenä nyt sit vähään aikaan, nyyh. Onneks on kuitenki skype, ni voi juoruta ja toljotella toisen naamaa aina, ku aikataulu ja -ero sallii! :)

3 kommenttia:

  1. Ihana Elli <3

    Aika hauskaa, nimittäin Cabriole on meiän äitin&Timpan lempparikahvila, ja ne huristelee Porvooseen aina vartavasten sinne! Monesti on pitänyt mennä sinne yhdessä, mutta toistaiseksi oon päässy mestaan vaan kerran duunin virkistyspäivänä, jolloin ei ehkä saanut ihan oikeaa kuvaa, kun oltiin yläkerrassa eristyksissä pitkän pöydän ääressä. Ja juotiin tavallista kahvia ;)

    Täytyypä sanoa äitille, että mennään yhdessä sinne vaikka joululomalla :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo suositan! Tiskiki oli melkein yhtä herkun näkönen ku KG:ssa! :P

      Poista