tiistai 27. marraskuuta 2012

Kreisipakkausta

Apuaaaaaaaaaaaaaaaaa!! Nyt pitää ihan oikeesti alkaa tunkee noita kamoja rinkkaan - help me!! Kasasin eilen tosiaan mutsin ja faijan vuodesohvalle vaate- ja tavarapinoja sillä seurauksella, etten päässy omaan petiin nukkuu illal, ku en tienny, mihin oisin niitä siitä enää siirrelly, enkä halunnu aamuviiteen asti tunkee niitä sinne rinkkaan ja kirota, et mitä nyt jätän pois ja mitä otan mukaan. Mut nyt sitä on alettava, ei tässä muu auta.


Tollasesta määrästä puhutaan ja tosta puuttuu viel muutama vaatekappale, joka eilen oli viel pesukoneessa ja pari juttuu pitäis viel paikantaa erinäisistä pahvilaatikoista täällä. Niin ja siis sitä kosmetiikkahelvettii en oo viel edes alottanu kokoomaan. :E Kosmetiikasta puheen ollen, tulihan täs viel pari juttuu hankittuu sen torstain jälkeen. Lauantaina olin H:n seurana, ku se oli Stockan MAC:issa meikissä ja ostin viimein itelleni huultenrajauskynän.


Sävy matchas just eikä melkein mun huulten omaan väriin ja myyjän mukaan ton pitäis soveltuu eri väristen punien alle siks hyvin. Sit tänään kävin Yves Rocherilta poistaa viel vartalonkuorinnan, jota ois muutenki hyvä käyttää ennen auringonottoo, mut jota mun pitää nyt käyttää muutenki pari kertaa viikos, ku kävin aamul elämäni ekaa kertaa sokeroinnissa. Lopputulos oli kyllä sileä, mut voi hyvä luoja, et se sattu!! :E Kuulemma eka kerta on pahin ja seuraavat on jo paljon helpompii, kuhan ei sheivaile välissä. Mä todella toivon, et se pitää paikkansa.


Jeps mut nyt pitäis vissiin oikeesti alkaa kreisipakkaa, ennen ku on taas iltamyöhä ja pitää kiitää J:lle. Näihin kahteen veskaan (tai oikeestaan vaan tohon Kajkaan, ku Pirkkoon tulee läppäri ja lääkkeet) pitäis mahduttaa mun koko elämä - Oh dear god.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti