tiistai 27. marraskuuta 2012

Kosmetiikkahamstrausta


Joo jäiki sit se perjantain postaus, ku tuli niin kova kiire! Skannailin pari tuntii kaikkii tärkeitä dokkareita sähköpostiin ja hoitelin muita juttuja ja yhtäkkii kello oliki jo neljä, eikä ollu aikaa enää kirjotteluun, ku piti ehtii suihkuun ennen ku J tuli hakee. Muutenki must tuntuu, et nää päivät on menny ihan supernopeesti enkä oo ehtiny tekee läheskään kaikkee sitä, mitä suunnittelin viel duunissa ollessani. Mut joo, kai täs suurinpiirtein kaikki tärkeimmät jutut alkaa olee valmiina, viel se liittymä pitää hommaa ja saada ne kamat - jotenki - kasaan. Mutta siis torstaina kävin ostelee viimesii kosmetiikkoja reissuun. Vielä oon niin koukussa tohon Cliniqueen, et siitä en pystyny luopuu, ni ostin puhdistusaineen ja kasvoveden pienimmässä koossa. Sit mun hiusten latvoihin käyttämä Kerastasen öljy alko olee  lopussa, ni ostin Stockalta ton Bonacuren miracle oilin, ku yks myyjä sitä suositteli kovasti. Kyselin, jos ois ollu jotain tuotetta, mikä toimis hoitavana latvasuojana ja lämpösuojana samaan aikaan, ettei tarvis rinkkaan ahtaa niin monenlaisii pulloja. Sellasta ei kuulemma ollu valikoimissa, mut se myyjä oli niin kiva, et anto kassalta mulle tollasen näppäränkokosen KMS:n lämposuojan kaupan päälle - ihan loistoo! :)


Sit seuraavaks suuntasin Sokkarille, ku sieltä sai 50€ ostoksesta 10€ pois yhel kupongilla. Hammastahnaa, kynsilakkaa, vitamiinei, koneessa sallittuu deodoranttii, vanulappuja,


MUS:n kulmakynä, uus meikkikynäteroitin



ja Lorealin huulilakka heräteostoksena... :E Tota Macin prep +  prime huultenpohjustusvoidetta oon kuolannu jo pitkään, mut en oo vaan raaskinu ostaa - enkä muuten ostanu nytkään! Ihana Salla toi sen mulle läksiäislahjaks meiän rouskutreffeille jeejee!! Erittäin pieni ja hyvin käytännöllinen - loistava lahjaidea matkalaiselle siis. :) Oon aika laiska meikkaaja noin yleensä, enkä omista muita pohjustustuotteita, mut toi oikeesti toimii huulipunan alla pitäen huulet kosteutettuna pitkään ja tasottaen niiden pintaa.



Vähän kauhistuttaa toi kosmetiikan määrä, ku täs on siis vaan ne ihan viimesimmät ostokset. Vähän tilaa säästää, ku laitan parit shampoot ja hoitoaineet sellasiin Etolan pikku muovipulloihin, mut kyl sitä tavaraa silti vaan tulee kovin paljon huah. Tällasis pakkaustilanteissa ois vaan niin kivaa olla mies ihan oikeesti! Laittaisin sen yhen shamppoon, naamarasvan ja deodorantin reppuun ja se olis tyyliin siinä. :D No mut ei auta, ei oo helppoo ku on vaikeeta. :P Nyt pitäis varmaan mennä raivaa noita mun vaatekasoi pois tolta mun vuodesohvalta, jos mielin siinä nukkuu tän yön. Tai ehkä nukunki vaan jossain muussa sängyssä (yksin kotona), ku on siinä niin näteissä pinoissa nyt...

2 kommenttia:

  1. Samaa mieltä: miehillä on helppoo!! :P

    Toivottavasti sun flunssa on helpottanu.. meikäläisellä pukkaa vuorostaan nyt just päälle blaaaaaaah.

    VastaaPoista
  2. I wish I was a man...well, not really! ;D Joo flunssa ehkä pikkusen helpottanu täällä, mut nyt sellanen kiva ärsytysyskä ja räkävaihe - et oon varmaan varsin hyvää seuraa koneessa hahaha!

    Pikaista paranemista ja voimahali! <3

    VastaaPoista