maanantai 11. marraskuuta 2013

Blonkeys in Uluwatu


Kattokaas kuka on ryhdistäytyny bloggaamisessa! Johtuneeko sit tekemisen puutteesta ja tosta ulkona riehuvasta myrskystä - meitsi niin jäätyy tänne indojen kuumuuteen tottuneena - niin en tiiiä... :P  Mut tosiaan otettiin tyttöjen kaa sunnuntai-aamuna vani Kutalta Uluwatuun, jossa S:n kaveri T jo valmiiks asusteli mestassa nimeltä The Gong. Nätti mesta ja kivat huoneet, joskin meillä oli vähän täyttä, ku änkeydyttiin kaikkien kamojemme kaa samaan huoneeseen. Aamiainen ei sisältyny huoneen hintaan, mut oli kyl niin hyvä, et siitä täytyy antaa erityismaininta.



Nopean kotiutumisen jälkeen lähettiin sit T:n johdolla Uluwatun surffirannalle, joka oli kävelymatkan päässä. Päästäkseen tonne beachille piti eka laskeutuu noin 500 porrasta, joissa sai ainaki jalkalihakset lämmiteltyy hyvin.


D:lle ja mulle Uluwatun reef break ois ollu vähän turhan haastava, mut swellin ollessa pieni S ja C meni T:n kaa kokeilee.  Sanottakoon, et kaikki kolme on surffi-ohjaajia, joten kokeneisuus on vähän toista, ku lobsterilla, joka suurimman osan aikaa pyörii aaltojen sisällä sen sijaan, et surffais niitä. :E





Jätettiin siis D:n kaa tytöt ja T surffaa ja mentiin ite virvokkeille ylhäällä olevaan warungiin, josta pysty tsiigaa surffia ja ihailee maisemii.





Tunnin parin hengailun ja Gado gado -lounaan jälkeen lähettiin takas hotellille suihkuun, et ehdittiin Single Finiin kattoo auringonlasku. Single Fin on useampikerroksinen tosi magee ravintola ja baari, joka sijaitsee kallion kielekkeellä, ihan ton Uluwatun surffirannan yläpuolella, ja siel on sunnuntaisin kuuluisat Single Fin -bileet, jonne tulee jengii ympäriinsä Balilta. Tietenkään en oo onnistunu kuvaa itse ravintolaa (piti saada kuvia tytöiltä ennen ku lähdin, mut unohdettiin), mut auringonlaskun sain sentään talletettua. Ois ollu mageeta kuvata tota mun kunnon kameralla - jonka jouduin tilanpuutteen ja painorajoitusten vuoks jättää kotiin - mut ihan ok jälkeä sai tolla mun pokkarillakin kai...





Sunset bintangien jälkeen ajettiin skoottereilla syömään Padang Padangiin, ennen itse Single Fin bileitä. Yeye´sissä syötiin parina iltana ja jäin täysin koukkuun niiden Beef Rendangiin, jota edelleen muistelen lämmöllä.


R viestitteli aiemmin, et nähään varmaan Single Fineissä ja sinnehän se tuli B:n kaa Kutalta melkein heti meiän jälkeen. Tanssitiin livebändin tahtiin ja kumottiin huomattava määrä bintangeja (joskus yhden aikaan kaikki bintangit oli juotu koko mestasta) ja oli kyl huippu ilta! R ja B lähti takas Kutalle (oli R:n vika ilta Balilla) ja mekin päästiin erinäisten vaiheiden jälkeen takas hotellille. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti