tiistai 19. marraskuuta 2013

Back to Gili


Täytyy sanoo, et on kyl lievästi sanottuna näitä päiviä ikävä, ku kattoo kuinka tuol ulkona tuulee ja sataa kaatamalla. :E Onneks lentelen keskiviikkona Byroniin, jossa pitäis olla aurinkoisempaa ja lämpimämpää - fingers crossed! Anysay, saavuttiin siis seuraavana aamuna Gili T:lle, jossa tytöt aiko viettää muutaman päivän ja mä yhden, ku olin ollu siellä jo kerran aiemmin. Alun perin mun piti veneillä suoraan Nusa Lembonganilta Lombokille, mut halusin viettää hengailla viel hetken S:n, C:n ja D:n kaa. Viime Gili-visiitillä C:n, S:n ja L:n kaa yövyttiin sellasessa mestassa ku Flush Bungalows ja sinne päädyttiin tälläkin kertaa. Nyt mesta oli kuitenki niin täynnä, et jouduttiin jakaa huone parin kahden hengen bungalowin sijaan. Itse huone oli neljälle tyypille hieman ahdas, mut parveke oli ihan loistava! :)Flushin tyypit oli puolentoista vuoden sisään päättäny vähän laajentaa bisnestoimintaansa ja omistaa nykyään myös bungaloweja vastapäätä olevan baarin/raflan rannalla. 

Gilillä meiän peanut-obsessio nousi ihan uusiin sfääreihin...


It wasn´t me! :P

 
ja koko parveke oliki lopulta ihan täynnä pähkinänkuoria. Kuumankostea ilma "pakotti" rannalle ja veteen, vaikkei n. 28-30 -asteinen vesi niin kauheesti vilvoittanutkaan.
Jostain syystä ei kuitenkaan tehny mieli kauheesti valittaa...I prefer to do my reading in the water

Rantahengailun ja yleisen häröilyn (pähkinöiden syönnin) jälkeen nautittiin parit bintangit meiän partsilla ja lähettiin syömään rannalle. Yhet mojitot uskallettiin juoda, mut sit pitäydyttiin bintangeissa, ku ei haluttu ottaa riskiä, et oltais jouduttu metanolimyrkytyksen uhreiksi. Perinteitä kunnioittaen mentiin kuuntelee live reggae musaa Sama Sama Reggae Bariin, jossa näytti olevan kaikki muutkin saarella olijat. Bändin lopetettua musa vaihtu, mut bileet jatkui. Semimyöhään jaksettiin bilettää, ennen ku saatettiin yks humalainen Petter (ruotsalainen kundi, johon törmättiin Kutalla) hotelliinsa ja kömmittiin nukkumaan.


Niin ja piti postaa tää jo eilen, mut tuli kiire joogaan! Tänään oli varsin aurinkoinen ja kiva sää (mistä muistona kauniit juoksutopin rajat ja semilobsterface) - vihdoin! :)

2 kommenttia:

  1. Haha, Flushin kundit oli siis päässy eteenpäin elämässä, vaikka tahti ainakin sillon pari vuotta sitten vaikutti melko rauhalliselta ;) tuli ikävä Gilille!!

    VastaaPoista
  2. Haha, Flushin kundit oli siis päässy eteenpäin elämässä, vaikka tahti ainakin sillon pari vuotta sitten vaikutti melko rauhalliselta ;) tuli ikävä Gilille!!

    VastaaPoista