sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Lobsterface goes Bali


Heippa vaan! Indoista on kotiuduttu ja koska wifi siellä riitti just pikaisiin meili ja face-vierailuihin, päätin suosiolla jättää blogi postailut tänne Ausseihin. Lentelin Denpasariin illalla ja saatuani huoneen Suka Beach Innistä ehdin käydä vetämässä iltapalat naamaan ennen ku uni alko painaa liikaa silmissä ja oli pakko vetäytyä yöpuulle. Seuraavana aamuna tein - aamupalan jälkeen - täsmähyökkäykset Kutan surffikauppoihin. Tarvetta oli mm. pitkähihaiselle rash vestille, uusille surffishortseille, fläbäreille, biksuille ja jollekin kivalle topille. Rakastan Kutan valikoimaa noissa surffikamoissa ja niin onnellisesti kävi, et löysin yhdellä kertaa kaikki haluamani jutut! :)))

Jos tää ois Auseissa, oisin vararikossa niin happy!

Kerranki täydellisesti istuvat surffishortsit <3 Billabong

Ekan päivän saaliit
Shoppailujen jälkeen lähin käppäilee rannalle tsekkailee surffia. En melkein tunnistanu Kuta beachia, ku viime kerral (toissa tammikuussa) se näytti lähinnä kaatopaikan ja viemäriverkoston yhdistelmältä, mut nyt vesi oli puhdasta ja hiekkaosiokin ihan vaan hiekkaa, ilman niitä risu-, lehti- ja roskakasoja, joissa sai viimeks kahlata.



Mikään idyllinen rantahan toi ei edelleenkään oo, mut levee ja turvallinen beach break, jossa on - Bondiin verrattuna - paaaljon tilaa. :) Tolloin oli kuitenki niin flattia, ettei mun laudalla ois ollu mitään mahiksii ottaa aaltoja, joten päädyin vaan loikoilee kuumalla hiekalla ja vilvottelee kylmällä Bintangilla. Beachiltä lähdin takas hotellille, missä hyppäsin altaaseen, joka osoittautui ihan täydelliseks mestaks tavata upeita tyyppejä!

Mun parveke Sukassa
Pool - connecting people

Parin aussikundin B:n ja R:n, aussimimmin L:n ja E:n ja brittimimmin S:n ja D:n kanssa istuttiin altaassa Bintangien kaa tuntitolkulla jutellen, ennen ku lähettiin Kuta beachille Ketutin baariin kattoo auringonlaskua ja juomaan - tiedätte kyllä mitä.


Ketutin baarissa viihdyttiin varmaan kolmen oluen verran, ennen ku mentiin kaikki syömään. Jostain kumman syystä safkailun jälkeen päädyttiin taas meiän altaaseen juomaan Bintangia ja vasta ku alettiin kaikki muistuttaa rusinoita, pukeuduttiin ja sitkeimmät meistä lähti baariin. Loppujen lopuks olinki sit kaksin R:n kaa ja juotiin ja tanssittiin kahestaan koko yö. Oli tosi hauskaa ja vähän harmi, et R:n piti seuraavana päivänä lähtee poikien kaa Baleangiin. Pienestä dagen efteristä huolimatta oli pakko päästä veteen ja vaikka aallot oliki tosi pienii, pystyin muutaman pikku beachien ottaa mun bearilla. Jotenki kuvittelin, et SPF 50 riittäis indoissaki, mut niinhän siinä taas kävi, et sinkit ne ois pitäny olla naamassa ja ilman niitä lopputuloksena oli taas se tuttu lobster face. :P

My Bali uniform
Surffin jälkeen menin hengailee altaalle ja törmäsin D:hen ja S:iin, jotka oli just hakenu kaverinsa C:n kentältä. Mentiin yhessä kattoo auringonlasku taas Ketutin baariin, sieltä syömään ja - vaikka piti viettää rauhallinen ilta - juomaan, ku viihdyin mimmien kaa vaan liian hyvin! Oltiin perinteisis mestoissa Alley Catsissa ja Eikonissa, joissa on aina taattu meno ja tosta illasta lähtien oltiinki tyttöjen kaa melko erottamattomia. <3


Seuraava päivä meniki enemmän tai vähemmän loikoillessa, mut päästiin tyttöjen kaa kuitenki sunset surffille, joka oli kyl aika siistii. Vuokrattiin beachiltä long boardit, joilla oli hauska ottaa pikkusia aaltoja ja ihasteltiin upeeta tummenevaa taivasta. Mun eka auringonlaskun surffi ja voin kyl hyvillä mielin suositella! Ketutin visiitin jälkeen mentiin vaan pikaiselle illalliselle ja sit nukkumaan, ku seuraavana aamuna oli lähtö Uluwatuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti