perjantai 15. marraskuuta 2013

Monkeys, sunsets and surf



Heippa taas! Yritän nyt tosissani ryhdistäytyy tän blogin kaa, vaik yks näistä lomailun haasteista selvästi näkyy olevan yleinen laiskistuminen. Valvon myöhään ja nukun pitkään (ysiin tai puol kymppiin - on mulle tosi pitkään) ja tuntuu, etten tee mitään järkevää. Mut niin, kaipa se on lomailun tarkoituskin joskus, vaan olla! Anysay, jatketaan Uluwatusta. Tytöt (S ja C) surffas Ulua vielä toisenki kerran  ja D:n kanssa rentouduttiin sillä välin meiän altaalla. Tyttöjen ja T:n palattua, mentiin taas Single Finiin kattomaan auringonlaskua ja just kun oltiin lähdössä syömään, nähtiin ku Stephanie Gilmore purjehtii sisään kavereidensa (kai ne oli kavereita, en tiiä) kaa!! Oltiin kaikki ihan täpinöissä, mut uskaltauduttiin menee perään ja pyytää yhteiskuvaa! Steph vaikutti tosi kivalta tyypiltä (vaihdettiin pari sanaa: ku vastasin sen kysymykseen et mistä kukin on kotosin: Finland - se vastas Finland? Cool!) ja saatiin T ottaa meistä kaverikuva. Sieltä lähettiin sit hymyissä suin syömään.


Seuraavana aamuna päätettiin mennä ihmettelee Uluwatun temppelialuetta ja sen asukkeja, apinoita. T oli käyny siellä kerran aiemmin ja ties varottaa meitä noista varastelevista tyypeistä, joilla oli tarkkaan harkitut (toimivaksi havaitut) juonikuviot banaanien ja pähkinöiden saamiseksi (varastettua tavaraa vastaan). Tiedettiinki laittaa reiskat ja muut arvotavarat reppuun ja pitää kameroista visusti kiinni. Sit vaan lähettiin kiertelee ja vaik temppelialue olikin ihan magee, olin enemmän innoissani upeista maisemista.








Maisemat oli melko henkeäsalpaavia, mut retken kohokohta oli kyl ehdottomasti apinat, joita hengaili kaikkialla. Pari kertaa nähtiin vähän toimintaaki, ku pahaa aavistamattomat turistirouvat pääs eroon aurinkolaseistaan ja hatuistaan. Musta oli lähinnä huvittavaa seurata, ku yks niistä lähti kyseisen apinan perään huudellen "Where are you you little bastard? Give me my glasses back!" :D Mutta siis, nyt seurais vähän kuvia noista karvaisista kavereista.

Hard day at the office

Talk to the tail, cause the head ain´t listening

Wait! U got something for me?
I´m just gonna eat this before anyone sees me..
Keep on walking, nothing to see here
Mom look! I´m doing monkey yoga!
Another hot day, relaxing by the pool  
All that climbing in trees shit is ruining my manicure
Yeah I´m a monkey eating a banana - ever seen that before?!
Damn I´m thirsty!
Wait, is this bottle now half empty or half full..?



Kaiken sen apinoiden bongailun - ja järjettömän hikoilun - jälkeen, oltiin valmiita lähtemään takas hotellille, mut parkkipaikalla meitä odotti pienoinen yllätys. Ilmeisesti yksi apinoista oli vetäny herneet nenään jostain ja päättänyt purkaa pahan olonsa C:n skootterin istuimeen! :E


Taas näitä juttuja, joihin ei osaa ihan heti varautua, mutta minkäs teet! Apinaa kun nyt on vähän turha yrittää saada vastuuseen vahingonteosta, päätettiin jakaa korjauskustannukset keskenämme. Onneks oltiin tosiaan Balilla, kun hinnaks tuli ainoastaan 150.000 rupiaa, joka vastaa n. 15 AUD:a. :) C sai käyttöönsä uuden pyörän ja lounaan jälkeen lähettiin ajelee Padang Padangiin, joka oli vaan noin kymmenen minuutin matkan päässä. Padang Padang on tosi kaunis, kallioiden suojassa oleva pieni ranta, josta mulla ei tietenkään satu olemaan yhtään kuvaa! :E (Täytyy yrittää saada tytöiltä kuvia, kun nään ne Byronissa.) Swell oli taas sen verran pientä, et iltapäivällä high tiden aikaan (kun ei tarvinnu pelätä murjovansa itteensä koralliin) päästiin kaikki surffaa. Kivoja pienehköjä aaltoja, joita oli hauska surffaa ja joita meiän vuokraamilla lonkkareilla saikin kivasti. :) Seuraavana ja viimeisenä Uluwatu-päivänä palattiinki Padang Padangiin sekä aamu- että iltapäiväsessareille, joskin aallon korkeus oli vähän suurentunu ja osan ajasta jouduinki ihmettelee sivusta, ku en halunnu joutuu niiden myllytykseen. Tosi kiva ranta ja sopivalla kelillä hyvä myös alotteleville surffiapinoille - wish to be back there some day! Postauksen lopuksi vielä vika - ehkä paras - auringonlasku Uluwatussa, ennen ku lähdettiin kohti Nusa Lembongania.


    

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti