tiistai 15. toukokuuta 2012

These are a few of my favorite things

Tää leijonien peli on taas tänään sen verran raastavaa, et on pakko hermoja lepuuttaa välissä ja kirjotella samalla tänne! Nyt en nimittäin voi ottaa sitä nestemäistä rauhottavaakaan, ku on huomen aamulla duunin terveystarkastus ja labra. Ajattelin nyt sitte jakaa mun tänhetkisii lempparijuttuja ja ikisuosikkeja. Eka lempilapsi on tää Burberryn kesätuoksu, johon rakastuin viime kesänä ensinuuhkaisulla.


Kausituoksu ku on, niin toista pulloo ei tietenkään löytyny enää talvella kaupoista, mut onneks Strawberryn nettikaupasta vielä sai. Tilasin sitte hajuveden ihan Hongkongista asti ja makselin tulleja, mut tuoksunpahan kesälle! :) Ikisuosikkeja on Blascon highlighter ja Make up storen kulmakynä, joita ilman en osaa elää.


Toi kulmakynä on just oikee sävy, ku diggaan aika näkyvistä kulmista. Herra Blasco taas uskollisesti peittää mun tummat silmäpussit ja tuo valoo kasvoille sekä hyvinä, että huonoina aamuina. Jos pitäis valita kaks meikkii, millä pitäis pärjätä, ni toi Blasco ois ehdottomasti toinen - toinen ois aurinkopuuteri (tanorektikon valinta).


Sen lisäks, et on tosi hyvä, herra Blasco on myös pitkäikäinen kumppani. Mulla kestää toi yks valoväri vuoden verran, vaik käytän sitä ihan jatkuvasti. Sit kynsilakkoihin! Oon aika laiska lakkailee mun kynsiä ja ku kerran viikossa lakkaan, ni puolet ajasta mun kynnet on aika rockin näköset -kauniisti sanottuna. Kunpa joku kehittäis supernopeesti kuivuvan ja hyvin pysyvän lakan, ni ois munki kynnet kuosissa aina. Anyway, tykkään kyl lakatuista kynsistä ja kynsilakat on yks mun lempparikosmetiikkaostoksista! Täl hetkel mul on neljä suosikkilakkaa.



Rakastan tota mudan värii kynsissä samoin ku tota lilahtavan viininpunasta. Ruskettuineissa sormissa ja varpaissa taas on musta ihanii noi mintunvihreen ja sinisen sävyt. Mavalal on yleensä hyvii lakkoja, mut välil joutuu laittaa kolmeki kerrosta, ennen ku tulee peittävä väri. Noi Lorealin lakat on positiivisii yllättäjii - yhdenki kerroksen jälkeen on kunnon väri kynsissä. Uusin suosikki onki sit bongattu S:n blogista, nimittäin Lushin huulienkuorinta.


Neonpinkki sisältö  tuoksuu ihanalle purkalle ja on syötävää! Sokeri kuorii huulet pehmeiksi ja jojoba-öljy hoitaa. Tehokas, mut hellävarainen - my lips like! :)




3 kommenttia:

  1. Tosi kiva postaus!! Mulla rupes samantien aivot raksuttamaan, että jooooooo, mäkin haluan tehdä postauksen mun all time favourite -tuotteista! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti hani!! :D Jään innolla oottelee sun postausta (tosin sun kosmetiikkamäärän tuntien siitä varmaan tulee piiiiiiiiiitkä)! ;)

      Poista
    2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista