lauantai 24. maaliskuuta 2012

Kuha(n) juo(nit)tiin

Jepjepjep, ei menny eiline ihan niin rauhallisesti, ku ajattelin. Munhan piti siis vaan mennä A:n ja J:n kaa kauppaan ja sieltä A:lle tekee safkaa, punoo niitä Aussijuonii ja juoda pari! lasii viinii. No lähin duunista neljältä ja nää tyttärethän oli sit Coronan terassilla skumpittelemassa. Sanoi, et hae itelles lasi, tai no ota hei toinen pullo samalla! No siinä juotiin sit vähän kuplajuomaa lämpölamppujen alla ja höpöteltiin kaikkee kivaa ja ajattelin, et tästä sitte lähetään sinne kauppaan ostaa kuhalle oheisii. I was wrong. Seuraava kohde oliki Bakers, missä tavattiin J:n frendit L ja S ja sielhän sit joutu juomaan viel 2 lasii skumppaa (oli siis 1,5€ lasi), voivoi. No vihdoin päästiin ku päästiinki S-markettiin - pikku hiprakoissa - ja saatiin ostettuu kuhalle kavereita. (Tosin jos eräistä ois ollu kii, ni oltais varmaan vaan jääty sinne Bakersiin juomaan mustikkashotteja aamuneljään.)

A:lla sitten kokkailtiin kuhat ja ihanat rucola-päärynä-saksanpähkinä-halloum-saldet ja oli NIIN hyvää!! Muutama viinilasillinenki tuli siinä taas kumottuu, ettei suu kuivunu liiaksi (moottoriturpien lajityypillinen ongelma).



Vähän tuli jo punottuu Aussijuonii, mut huomion vei suurimmaks osaks toi kuha ja siitä muodostetut erilaiset hokemat...johtuiko sitten niistä viineistä vai mistä, who knows... ;) Pääsin ku pääsinki onneks vielä dösällä himaan ja ihan ihmisten aikoihinki. Aamulla oli sellast pientä päätuntumaa kyllä, mut onneks lähti parilla napilla. Se on toi mun ystävä, joka innostuu tosta viinistä ja varmaanki myös siitä vuoristoilmasta, mitä sen viinin kaa tulee vähän nautittuu. Yrittää vissiin musta jotain absolutistia tehdä - onnea vaan siihen yritykseen! :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti