torstai 15. maaliskuuta 2012

Surffikuumetta ja kesähepeneitä

Mulla on taas ihan kauhee surffikuume! Viimeks Balilla surffailtiin ja oli kyl parhaimmat setit tähän mennessä ja ensimmäiset reef breakilla, me likey! Nyt siit tuntuu olevan jo ikuisuus (reaaliajassa n. 4,5 viikkoo) ja viel on NIIN pitkä aika siihen, ku seuraavan kerran pääsee, snif. Niin tekis mieli lähtee jonnekki Portugaliin vaik viikoks leikkii hyljettä, mut pakko on malttaa siihen joulukuuhun, ku ei oo sitä sampoa himassa.


Siel Ausseis pitäiski sit varmaan hommaa joku käytetty surffilauta (budjetti ei ehkä ihan riitä bränkkäriin), et pääsis sit surffaa aina ku siltä tuntuu ja on surffiseuraa. Mun verkkokalvolle on painunu kuva ihanasta pinkistä laudasta, minkä bongasin viime reissulla Manlyllä


Toi ois niin ihana!!!

Surffikuumeen lisäks mua vaivaa joku järjetön tarve tsiigailla kaikkii kesävaatteita netistä. Kokoajan tekis mieli tilailla biksuja, shortseja ja muita ranta- ja kesäkledjuja. Oon kuluttanu semipaljon (työ)aikaa mm. tuol Planet Sportsin sivuil ihailemas kaikkien surffimerkkien kesämallistoja ja aletuotteita. Viel oon kyl pysyny kovana, mut ens kuussa olis Planettiin 10€ voucher, ni ehkä joutuu tekee jonku pikku tilauksen...Yhet bikinit lens just roskiin, ni täytyyhän niiden tilalle saada pari, vai mitä?! Lisäks tarttisin kevääks ja kesäks jotku ballerinat ja kivat sandaalit. Kivoja löytyi jo kyllä, muttei mun tän hetkiselle budjetille sopivia - täytyy siis viel jatkaa metsästystä!

Ai niin, Satsilla mainostettii tänään sellast kaverikorttii, jolla jäsenen kolme frendii saa tulla viikoks ilmaseks treenaamaan sinne! Oisko joku kiinnostunu tulee esim. ens tai sitä seuraaval viikol, jos käyn nappaa niitä korttei? :)

6 kommenttia:

  1. nettishoppailusta hankitut elintärkeet jutut (kesäkamat, biksut..ym) ei voida laskee ostoksiks. Ne kuuluu säästöbudjettiin, koska niis ei A)käydä kaupoissa ja B)niihin saa noit vouchereit = eli oikeestaan en onki osa säästämistä ;D

    VastaaPoista
  2. Puhut asiaa! Samanlainen fakta, niinku esim. se, et jos syöt jotakin, eikä kukaan näe, siinä ei ole kaloreita. B-)

    VastaaPoista
  3. :D:D mahtavuutta! Myös se, että syö (tai juo) jtn kylmää, ei kerrytä kaloreita, koska kylmä itseasissa kuluttaa :EE

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi itse asias pitää osittain paikkansa (ihan oikeestikin)! :D

      Poista
    2. noh täytyypä jättää sit tän päivänen juoksu väliin ja keskittyy kylmään sidukkaan ja jädeannokseen ;)

      Poista
    3. Joo siis paljon tehokkaampaa! Muistat vaan laittaa siduun paljon jäitä ja sit varmuuden vuoks vielä syöt ja juot yksin jossain komerossa, ettei kukaan näe.

      Poista